התמונה לא איכותית..

• הוסף לסימניות
אני מצלם במצלמת NIKON D70 בעבר הייתי מצלם בזה גם והתמונות לא היו יוצאים לי עם מלא פיקסלים (רואים בתמונה שזה לא חד) וכיום שאני מצלם עם אותם נתונים זה יוצא מפוקסל.. מה הסיבה?
תודה מראש על העזרה

קבצים מצורפים

• DSC_0274.jpg
    1.6 MB · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
רועש. לא מפוקסל.

מה נתוני הצילום?

• הוסף לסימניות
מאוד מגורען
כמה ISO?

• הוסף לסימניות
זה יותר מידי בשביל הגוף הזה

• הוסף לסימניות
זה הנתונים

משהו לא טוב?

קבצים מצורפים

• ללא שם.jpg
    KB 29.2 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
הבעיה היא שגם שאני במצב אוטמט במצלמה זה יוצא כך מפוקסל. וגם ניסתי להחזיר להגדרות יצרן ולצלם רגיל זה עדין יצא כך

• הוסף לסימניות
עזוב אותך מאוטומט

תוריד ISO
תתאים את שאר הפרמטרים לחשיפה נכונה, ותבדוק.

• הוסף לסימניות
זה גוף מיושן מאוד. הייתי מהסס מאוד לעבור איתו את ה500 אסא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוטי חסון;1514525:
הבעיה היא שגם שאני במצב אוטמט במצלמה זה יוצא כך מפוקסל. וגם ניסתי להחזיר להגדרות יצרן ולצלם רגיל זה עדין יצא כך

בכל זאת טכנולוגיה קצת לא עדכנית, מה לעשות...
אפשר לצלם RAW ולתת ללייטרום לעשות את הניקוי לגרעיניות!
זה אמנם לא תחליף טכנולוגי לגוף חדיש, אבל בעזרת השם שיפור בודאי יהיה!

• הוסף לסימניות
איזו 1600 זה בשמיים! וזו נראת תמונה בסטודיו.. אז למה?
אין סיבה לעלות יותר מ125.

ברור שיש מחיר לאיזו.
ואיזו חייבים להגדיר זה לא קשור לאוטומט

• הוסף לסימניות
בניקון אין 125- זה מתחיל ב200...

• הוסף לסימניות
תודה לעוזרים, ניסתי את זה ובאמת חזר הצבע לאיתנו :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה