התמונה להמחשה??? לא!!!

• הוסף לסימניות
לפני מספר שבועות פרסמה אחת מהרשתות הגדולות והמפורסמות על מבצעים. אחד המבצעים שהריצו אותנו היה סט מזוודות 4 חלקים במחיר נפלא. התפרסמה גם תמונה של סט המזוודות: 4 מזוודות ב4 גדלים.
כשהגענו למתחם החנות התברר להפתעתנו שמדובר ב2 מזוודות + 2 תיקים. הראנו למנהל את המודעה ואת המוצר המדובר הוא לקח מספרי טלפון ושמות והבטיח שיחזור.
עד היום (יותר מ3 שבועות), לא חזרו אלינו.
ניסינו לתפוס את המנהל אבל הוא לא נמצא. בישיבה. יחזור אליכם........
הקניינית לא החזירה עדיין תשובה.

משהו נתקל\מכיר מקרה דומה?
יש ברשותינו את המודעה, והקלטה של הדיילת במחלקת התיקים שבה היא אומרץ את שמה ושהם יחזרו אלינו בקשר לתיקים...

• הוסף לסימניות
בזמנו גם בישראכארט פרסמו על מבצע זהה וסבתא שלי מיהרה לקנות ונראה לי שהיו שם 2 מזוודות (לא מטיב חזק) ו2 תיקים. נראה לי שזה אותו מבצע. אין לי מושג איזו תמונה היתה שם, אבל זה לא כזה מבצע ביג דיל. אלו מזוודות שבקושי נושאות את עצמן. לא הייתי מתעקשת עליהן.

• הוסף לסימניות
זה לא מבצע של ישראכארט ובאמת הטיב שלהם לא חזק אבל גם אם כל מזוודה תחזיק חצי שנה זה שווה את המחיר.
שבוע אחרי זה הם פירסמו את אותו קוד ואותו מבצע רק שהפעם הופיעו 2 מזוודות ו 2 תיקים מצומקים...
העניין הוא שמדובר ברשת שאמורה לכבד את עצמה ואת הלקוח ובמקרה הזה החוק עומד לצד הלקוח!!!

• הוסף לסימניות
הזמנתי בישרכארט ארגז כלים עם המון חלקים, והכל הגיע... אבל בקטן,
פטיש קטן
מפתח שוודי קטן
מברגים קטנים
קצת דבק חשמל (כמו דוגמיות...)
ברגים הכי קטנים
וכו' וכו'
בקיצור בתמונה אתה חושב שזה גדול, אין פופורציות בגודל, לכן תיזהרו שלא יביאו לכם תיק אוכל בסוף...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גאונה;847899:
הזמנתי בישרכארט ארגז כלים עם המון חלקים, והכל הגיע... אבל בקטן,
פטיש קטן
מפתח שוודי קטן
מברגים קטנים
קצת דבק חשמל (כמו דוגמיות...)
ברגים הכי קטנים
וכו' וכו'
בקיצור בתמונה אתה חושב שזה גדול, אין פופורציות בגודל, לכן תיזהרו שלא יביאו לכם תיק אוכל בסוף...

:D:D:D

לנו היה אותו סיפור עם קופסא של תפירה.
היה רשום 2 מספריים, 50 גלילי חוט בצבעים שונים ועוד....
הכל הגיע בגודל מניטורי, בקושי טוב לבובות.....

• הוסף לסימניות
לי בדיוק קרה מקרה בתחילת השבוע של חברה שהעלתה מחיר באמצע מבצע ליותר מכפול (!!!) בלי שהיה כתוב בשום מקום כי "החברה רשאית לשנות מחירים בכל עת" אלא רק "יש כפל מבצעים והנחות".

מדובר בחברה גדולה במשק הישראלי ולא באיזו חנות קטנה. התקשרתי לברר איתם שהמחיר הזול שהיה הוא באמת המחיר הנכון והם אישרו את העניין. יום אחרי העלו את המחיר למוצר הזה בלבד למרות שתוקף המבצעים הוא עד 30.9!
(כנראה הרבה אנשים התלהבו מהמחיר הזול של המוצר).

בקיצור - מחר נראה לי נשלח להם מכתב מעורך דין.
פשוט חוצפה.

• הוסף לסימניות
תיזהרו מכל הדברים האלו!! (גם מנסיון אישי..)
יש מספיק אנשים שנפלו בקניות האלו, לא צריך עוד..
וכל החברות האלו ילמדו אחת ולתמיד שאנחנו לא פריירים!

• הוסף לסימניות
תלמדו- 1. אין מציאות!!
2. לא להאמין לפרסומת.....

• הוסף לסימניות
אני ראיתי השבוע ברשת יש מבצע על מיקס שוקולדים של מגדים.
באתי לקנות, כי זה היה חבילה ב10 שח,
וגיליתי שזו חבילה מיני מיני(אולי יש 5 חטיפים בפנים)

• הוסף לסימניות
אכן ובשופרסל יש מבצע על 4 פפסי במחיר זול וזה בקבוקים של ליטר, ועל מיץ ענבים ב10 כשזה כמות קטנה מהרגיל.
רק בכדי להעשיר את דמיונכם אספר. חברתי הגיעה לכלבו ענק בארה"ב והיו שם חבילות של לגו ב1$ היא התלהבה ולקחה חמש(לצערה הרב לא היה מקום נוסף במזוודותיה) בקופה היא נדרשה לשלם לתדהמתה 500$ היא הראתה לפקידה שכתוב$1 וזו קראה למנהל. הוא בדק, גילה שהיתה טעות במכונה שמוציאה מדבקות סימון מחירים
למרות זאת ביקש מהפקידה להוציא לה חשבונית חדשה על 5$!

• הוסף לסימניות
חבילות קטנות זה דבר נפוץ.
כל מי שהיה בסופר משבועות ואילך ראה את המבצע ה"מדהים" של גלידת פנטסיה ב-10 ש"ח.
כולם התלהבו וקנו כמויות (לא אני) - רק שאף אחד לא שם לב שהחבילה התקטנה מחבילה של ליטר ל-750 גר'...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תור הזהב;848455:
אכן ובשופרסל יש מבצע על 4 פפסי במחיר זול וזה בקבוקים של ליטר, ועל מיץ ענבים ב10 כשזה כמות קטנה מהרגיל.
רק בכדי להעשיר את דמיונכם אספר. חברתי הגיעה לכלבו ענק בארה"ב והיו שם חבילות של לגו ב1$ היא התלהבה ולקחה חמש(לצערה הרב לא היה מקום נוסף במזוודותיה) בקופה היא נדרשה לשלם לתדהמתה 500$ היא הראתה לפקידה שכתוב$1 וזו קראה למנהל. הוא בדק, גילה שהיתה טעות במכונה שמוציאה מדבקות סימון מחירים
לא רע!!

• הוסף לסימניות
המצב כך גם בישראל
חנות שלא עושה כך חשופה לתביעה רצינית
בקרית ספר אני חושב היה מקרה שפרסמו סירים של סולתם ב9.90 במקום מ99.90 והם באמת סיפקו את הסחורה במחיר הזה (התביעה בדין תורה היתה מי חייב לשלם את הנזק הזה אבל זה כבר סיפור לנושא אחר)

• הוסף לסימניות
למה העשרת הדמיון? קיים גם בארץ!!! כמדומני שזהו החוק, ולא יאומן, אך יש עסקים שמכבדים אותו... ולהוכחה:

ראינו החודש בסופר-פארם קרם הגנה איכותי במיוחד במחיר תת-רצפתי. בקופה התברר ממש כמו בסיפור האמריקאי שלעיל - שזוהי טעות במדבקה. אך כמובן (?), שלמנו את המחיר הרצפתי. :cool:
אה, ויום למחרת שרצנו עם שחר לקנות עוד לחצי עמישראל - הטעות כבר תוקנה. :(

• הוסף לסימניות
זהו באמת החוק ובאמת פליאתנו על רשת מכובדת לא פחות מהדרגה של ניו פארם וסופר פארם לכבד את עצמה ואת הלקוח. לא מדובר בטעות של מדבקת מחיר, מדובר בפרסום לקהל הרחב, עם קוד מוצר ותמונה מרשימה של 4 מזוודות. זה לא מוצר גדול בתמונה וקטן במציאות זה מציאות שונה! מזוודה זה לא תיק !!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
הייתי בחנות בבני ברק, ובקופה אמרו לי שהמחיר הוא טעות, וזה יותר יקר. אז מה אם זה החוק? הם טעו, אז אני אגנוב להם? הם באמת לא היו בסדר, אבל אני לא יודעת אם מותר לי להכריח אותם לתת לי במחיר הזה.

• הוסף לסימניות
ראוי לברר עפ"י דין תורה אם אכן מותר להכריח את החנויות לתת מוצר/מחיר שלא התכוונו אליו
ואף אם החוק מחייב זאת, אם זה היה אכן בטעות.
(יתכן שהטעיה שונה שלזה החוק מכוון, ומטרתו למנוע הטעיית הציבור, משא"כ טעות שלא בכוונה,
שאין ראוי לנצל את הטעות בכדי להפסידם).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גילה;850717:
הייתי בחנות בבני ברק, ובקופה אמרו לי שהמחיר הוא טעות, וזה יותר יקר. אז מה אם זה החוק? הם טעו, אז אני אגנוב להם? הם באמת לא היו בסדר, אבל אני לא יודעת אם מותר לי להכריח אותם לתת לי במחיר הזה.

נראה לי גם שהייתי משלמת את המחיר הגבוה ולא אוכפת את קיום החוק,
אך בעצם זהו מעין קנס, אם החנות תספוג פעם או פעמיים היא תקפיד יותר בציון המחיר הנכון,
זה מאד מתסכל לערוך קניה תוך כדי חישוב יחס המוצרים הנכנסים בתקציב, וכשמגיעים לקופה פתאום זה יותר יקר, וזה מחיר ישן, וזה בכלל טעות וכל הקניה נעשית פתאום יקרה יקרה...

במקרה של 1 במקום 100 וכד' עוד אפשר להבין שזו טעות אנושית ולא הגיונית ולא ללחוץ לקיר, אך כסדר גם בחנויות שלנו צריך ללמוד להתנהג באופן של שרות צרכני הוגן.

• הוסף לסימניות
בראש אמריקאי אפילו לא הצטערו על זה.
אולי אפילו הודו ללקוח.
רק מה רצו לתקן את זה מיד.
מי שמכיר את עניני הקניות שם יודע מה זה שירות צרכנים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה