התמונה מביעה ?

• הוסף לסימניות
חיפשתי ב"מאגר" תמונה שתביע את הקשר בין האדם לאדמה (לצורך תחרות מסויימת), איזה מהם טובה יותר גם מבחינת ההבעה הנ"ל וגם מבחינה צילומית ...
תודה רבה !

• הוסף לסימניות
התמונות לכשעצמן נחמדות (בראשונה מפריע לי החצאית של הילדה השמאלית)

לדעתי לא ממש מביעות קשר בין האדם לאדמה, תמונה כזו צריכה להיות הרבה יותר עוצמתית (בפרט לתחרות..)

• הוסף לסימניות
לדעתי את צריך תמונה של ילד/ה עם מעדר ולידו/ה שתיל
אבל התמונות ממש יפות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוחנן777;799281:
לדעתי את צריך תמונה של ילד/ה עם מעדר ולידו/ה שתיל
אבל התמונות ממש יפות
זה יהיה די בנאלי ונדוש, מה שכולם יביאו, חיפשתי משהו שונה, ושיהיה מ"המאגר" (אין לי זמן לצלם עכשיו).
זה מיועד ליתלות אח"כ על קיר כך שזה צריך גם להיות מעניין, ולא סתם ילד עם מעדר...
השאלה היא איזו מהם עדיפה ?
תודה רבה !

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוחנן777;799283:
מאיזה מאגר התמונות האלה
המאגר שיש לכל צלם בכונן :)
אולי צריך לפתוח פעם דיון, על איך להתמודד עם כמות התמונות, איך לסדר אותם ? לפי נושאים ? לפי תאריכים ? ... האם למחוק וכמה .... יהיה מעניין !

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוחנן777;799292:
התמונה מתאימה לך
יש לי עוד כמה
תודה רבה !
היא לא מתאימה, גם כי זה לא "צילום" שאין בו פוטו שופ, גם כי לא אני צילמתי, וגם כי יש לי תמונה כזאת ב"מאגר" שילד שותל פקעת, רק שחיפשתי משהו שונה
בכל מקרה תודה רבה :)

• הוסף לסימניות
לדעתי התמונה הראשונה יותר "מספרת" משהו.....

• הוסף לסימניות
הבעיה שמה זה הילדה שיושבת יש בעיה עם החצאית שלה

• הוסף לסימניות
הראשונה - מספרת משהו, אכן,
השניה - צילום איכותי יותר

• הוסף לסימניות
אילו לא תמונות לתחרות.
לדעתי ילדים יבטאו פחות טוב 'אדם-אדמה'

• הוסף לסימניות
אהבתי יותר את התמונה השנייה.
לדעתי היא מביעה יותר.

• הוסף לסימניות
במקרה הזה ספציפי. זה ממש לא מוסיף לתמונה. יותר מכך אפילו גורע.
במקרה שהוזכר בקישור אין בכך פגם .

דווקא הימנית מקסימה לו הייתה לבדה.

• הוסף לסימניות
הדמיון בין הילדה בתמונה השניה לבין ה"ילדה" מאשכול "דורות" דיי מפתיע ... או שלא!?

• הוסף לסימניות
לדעתי התמונות אינן משקפות משהו שקשור לאדמה. אני הייתי מצלמת כף רגל דורכת על חול רך/ אדמה.בכל אופן צילום יפה

• הוסף לסימניות
כל הנושא של אם ואדמה הוא מאד מופשט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה