התמונות בתקיית התמונות שלי נעלמו נשאר רק ברירת המחדל של המחשב

• הוסף לסימניות
הצילו!
כל התמונות נעלמו
עשיתי חיפוש של *.JPG
מצאתי 14, 0000 תוצאות חיפוש וגם התמונות נמצאות שם כשאני עומדת על תמונה אחת זה מפנה אותי למקיקום שלה כשאני פונה למיקום פשוט אין!
מי יכול להציל אותי! אוסף של שנים!

למותר לציין שלא מחקתי שום דבר מהמחשב!

תודה

• הוסף לסימניות
אם בחיפוש הם נמצאות, מסתבר שהמחשב לא מראה אותם כי הוא עייף מדי. זיכרון וכאלה.
נסי להראות את הקבצים בתצוגת רשימה.
עוד אפשרות: יתכן שיש וירוס שהגדיר לך אותם כקובץ מוסתר. הכנסי להגדרות ושני את האפשרויות שיציג גם קבצים מוסתרים.
מה קורה כשאת פותחת את התמונות הישר מחלון החיפוש?

• הוסף לסימניות
ניסיתי להראות קבצים מוסתרים - זה לא עזר!
כשאני פותחת את התמונה אני רואה אותה ולא יותר.

חשוב לציין שהיום הכנסתי לתיקיה תמונות והם כן נשמרו כרגיל זה רק התמונות שהיו קודם (עד אתמול)
תודה

• הוסף לסימניות
אף אחד לא יכול לעזור לי?

• הוסף לסימניות
היכן הקבצים ממוקמים ? תיקיית התמונות שלי שבתוך המסמכים שלי ?
את יכולה לנסות לבטל את הסיסמה של המשתמש שלך (אם יש לך כזאת) ואז ליצור משתמש חדש ודרכו להכנס לקבצים שלך שנמצאים בתיקיית c:\documenst and settind\user\ כש USER זה השם משתמש שלך. סיכוי טוב שמשם כן תוכלי לראות הקבצים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה