התמונות יוצאות מטושטשות!

• הוסף לסימניות
מקווה שאני פונה במקום הנכון. אשמח מאד לעזרתם של יודעי דבר.
אני לא צלמת מקצועית, אך יש לי מצלמה דיגיטלית ביתית, יחסית יקרה (1200 ש"ח). מלכתחילה הביצועים שלה די אכזבו אותי, אך לאחרונה מצבה הולך ומידרדר! התמונות יוצאות כאשר עליהן מעין "מסך" שמטשטש אותן. שמעתי פעם שיש דבר כזה לנקות את העדשה. נראה לי שבאמת העדשה עכורה. מה עושים לזה? איפה אפשר לנקות אותה? אולי יש עיצה אחרת?
תודה רבה מאד, ותזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
אולי צריל לשנות משהו בהגדרות ?

• הוסף לסימניות
באמת ניסיתי, ולא עזר. אבל כמו שאמרתי, אני לא מקצועית, ואולי יש הגדרות שאני לא מבינה מה הן אומרות.
לדוג': מה זה esp?
שוב, תודה!

• הוסף לסימניות
זה יכול להיות, ISO גבוה- שיוצר לך רעש שאת קוראת לו טשטוש
זה יכול להיות, צילום בתנאי תאורה לא טובים ואז כל תזוזה שלך / של המצולם יוצרת טשטוש בגלל מהירות סגר איטית.
זה יכול להיות, שהמצלמה פשוט מפקסת על משהו אחר ממה שהתכוונת.

אם תעלי תמונה אולי יהיה יותר קל לעזור לך.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לשם שינוי;780966:
זה יכול להיות, ISO גבוה- שיוצר לך רעש שאת קוראת לו טשטוש
זה יכול להיות, צילום בתנאי תאורה לא טובים ואז כל תזוזה שלך / של המצולם יוצרת טשטוש בגלל מהירות סגר איטית.
זה יכול להיות, שהמצלמה פשוט מפקסת על משהו אחר ממה שהתכוונת.

אם תעלי תמונה אולי יהיה יותר קל לעזור לך.

בהצלחה!
וואו! עזרת לי מאד! בדקתי את ה-iso והוא עמד על מצב אוטומטי. שיניתי לנמוך, והתמונות השתפרו פלאים!
עצה טובה הניתנת מתוך טוב לב ורצון לעזור, יכולה לעשות המון!
תודה לכולם,
תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבורה שוורץ;780983:
וואו! עזרת לי מאד! בדקתי את ה-iso והוא עמד על מצב אוטומטי. שיניתי לנמוך, והתמונות השתפרו פלאים!
עצה טובה הניתנת מתוך טוב לב ורצון לעזור, יכולה לעשות המון!
תודה לכולם,
תזכו למצוות!

לא בטוח שהועלת כשהנמכת iso.... ברגע שתנאי התאורה לא יהיו אופטימליים מהירות הסגר שלך תצנח פלאים ולא תאפשר לך להוציא תמונה טובה ללא חצובה....

• הוסף לסימניות
אמרת שהעדשה עכורה, נקי אותה!

מטלית לניקוי משקפיים תועיל מאוד.

צילום עם עדשה מלוכלכת, במיוחד מול מקור אור - יוצרת מסך של עכירות על התמונה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;781035:
אמרת שהעדשה עכורה, נקי אותה!

מטלית לניקוי משקפיים תועיל מאוד.

צילום עם עדשה מלוכלכת, במיוחד מול מקור אור - יוצרת מסך של עכירות על התמונה

כמ פשוט....
פיספסתי שהיא כתבה את זה.:p

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לחצן הצילום

אולי את לא עושה נעילת פוקוס בחצי לחצן כלומר שאת לוחצת לצלם קודם תלחצי רק חצי לחיצה עד שיתפקסס ורק אז תמשיכי ללחוץ עד הסוף בלי לעזוב את החצי לחיצה. מקווה שיעזור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה