התמקדות בטקסטים

• הוסף לסימניות
סליחה שאני פותחת עוד אשכול, פשוט נהיה בלגן שלם אם מנסים לדבר על כמה נושאים במקביל באותו אשכול.

אני רוצה להתמקד בטקסט התחתון הקטן שבמודעות.
האמת שמאוד הסתבכתי עם הטקסט הזה, כי היו לי המון דברים להגיד ולא ידעתי במה להתמקד.

הרעיון הכללי הוא כזה:
יש את הרהיטים שהיו בונים פעם, שהיו עושים אותם בשיטות ידניות, והם היו חזקים בטירוף. אבל היו מייצרים אותם לאט לאט בעבודה רבה, כי הטכניקות מסורבלות וקשות. היום יש הרבה פטנטים שעובדים איתם במפעלים של הרהיטים שמקלים על העבודה, אבל למעשה זה כבר לא חזק אותו הדבר.
בקיצור, הנגר הזה משתמש בשיטות הישנות. מה שהוא עשה זה שהוא פיתח בעצמו כל מיני כלי עזר סביבתיים לנגרייה, שעוזרים לו להשתמש בטכניקות הישנות בלי להסתרבל כל כך הרבה, ולייצר רהיטים בקצב הגיוני. אני יכולה להסביר את הפרטים וזה מאוד מעניין, (ממש עשיתי השתלמות בנגרות לכבוד הפרסום הזה :)) אבל זה נראה לי ממילא לא יובן לאנשים.

זה הטקסט שלי:
נגריית אייל משתמשת בחכמת הנגרות הוותיקה
לבניית רהיטים איתנים ויציבים כמו אלה של פעם:
הרבה עץ טבעי מלא (עבה בחמישים אחוז מהסטנדרט), קורת ייצוב חסונה מוספית וחיבורים פנימיים וחיצוניים בשיטות שהיו מקובלות אצל הנגרים האמיתיים מדורי דורות. (אולי במקום 'נגרים אמיתיים' - 'נגרי עבודת יד'? זה נשמע נורמלי?)
תמששו את הרהיטים של אייל, תרגישו.

השאלה אם באופן כללי מרגישים את מה שאמרתי בטקסט המקוצר הזה, ואם ההדגשים נכונים, ואם זה נשמע משכנע, ומה הייתם משפרים.

• הוסף לסימניות
טקסט מקוצר קצת, תודה לדובדבני (סימנתי את נקודות השינוי):
לבניית רהיטים איתנים ויציבים כמו אלה של פעם:
הרבה עץ טבעי מלא (עבה בחמישים אחוז מהסטנדרט), קורת ייצוב חסונה מוספית וחיבורים פנימיים וחיצוניים בשיטות שהיו מקובלות אצל הנגרים האמיתיים מדורי דורות.

לבניית רהיטים איתנים כמו אלה של פעם:
עץ טבעי מלא עבה בחמישים אחוז מהסטנדרט, קורת ייצוב חסונה מוספית וחיבורים פנימיים וחיצוניים בשיטות שהיו מקובלות אצל נגרים בעבודת יד.

• הוסף לסימניות
אני אוהבת לפרסם את זה ככה, בעני זה כיוון חדש ומדהים, אפילו כל העיצוב משתנה, עם כליי עבודה עתיקים וכו'
אבל את יכולה לעשות כתבת פרסום ושם לספר יותר.

• הוסף לסימניות
מה פירוש 'לפרסם את זה ככה'?
כמו הטקסט שכתבתי כאן בהודעה הראשונה באופן חופשי, ולא הטקסט שלמטה במודעה?
אני מתכננת כנראה להכניס בעיתון גם במודעה קטנה של טקסט בלבד, מדי פעם, ושם להסביר קצת על הטכניקות. אבל במודעות הגדולות שהן בעיקר תמונה, אני יכולה להכניס רק טקסט מצומצם.

• הוסף לסימניות
ברור ששינוי הטקסט מעולה,
התכוונתי לבוא לעניין החוזק מהזווית הפירסומית הזו של הכננת הרהיטים בשיטות ישנות ולא באופן מתועש.
אבל נראה לי שהרעיון של 'כל מיני' עם המשחקים מצליח מאוד שם וחבל לשנות.

• הוסף לסימניות
עופרה,
ממש הרגשתי אותנטיות בטקסט.משהו מ'פעם' מדורי דורות ,לדורי דורות...
אני אישית חושבת שהטקסט מספר יפה את מה שרצית להעביר.
במיוחד אהבתי את "אצל הנגרים האמיתיים מדורי דורות."

פשוט מוכר[ממכר]:)

בהצלחההה

• הוסף לסימניות
הטקסט מעולה, משכנע מאד!
הנגרים האמיתיים מצויין.
אולי במשפט האחרון הייתי משנה משהו. נשמע קצת מדי מלטף בשביל רהיטים כל כך חזקים. - אבל גם לא לוותר עליו לגמרי כי הוא מזמין לחוות בפועל.

• הוסף לסימניות
באמת חשבתי על המשפט האחרון. כל אחד שהגיע וניסה קצת לנענע את המיטה, היה מופתע כמה שזה יציב. זה דבר שמרגישים אותו, לא צריך להאמין. השאלה איך אני מעבירה את זה לקורא.
אני לא יכולה להגיד "תנענעו אותה, תרגישו" כי אי אפשר לנענע. אז איך תגדירו את הפעולה? תגעו בה? תדחפו אותה? זה יוצא משפט לא ברור. 'תנסו לנענע אותה, תרגישו בעצמכם'? זה לא מתנגן יפה.
אולי תיגעו בהם, תרגישו?
חשבתי גם - אל תאמינו, תנסו
אבל זה נשמע כאילו מכריחים אותם לקנות ולנסות, כמו סתם משפט שיווקי.
מרגישים שזה חזק
מרגישים את החוזק
זה עדיין לא אומר את הדבר הזה בדיוק...
איך הייתם מגדירים?

• הוסף לסימניות
בקשר לנגרים -
חיבורים פנימיים וחיצוניים בשיטות שהיו מקובלות אצל הנגרים האמיתיים בעבודת יד.
זה נשמע בסדר? יותר? פחות?

ממש תודה לכם!​

• הוסף לסימניות
אכן, יש ניחוח מסוים לביטויים המבטאים את האותנטיות, איך אין צורך להשתמש
בהם יותר מפעם אחת. נסי כל אחד מביטויים והחליטי על אחד מהם.
באופן כללי, סוג אמירת המסר תלויה בקהל היעד.
בפילוח רחב נראה שהמודעות פונות ל'משפחות חרדיות ברוכות ילדים', המחפשות מצד אחד
את החוזק ומצד שני את המחיר הזול.
הציבור החרדי בכלליותו נחשב לקהל יעד משכיל ולכן המסר במודעה אמור להתבטא פעם אחת בכתיבה בתוספת גיבוי עוצמתי מהויזו'אל המשדר את הקו המדובר.
(במודעה הפונה לילדים או לקהל יעד עממי יש עניין לחזור פעמים על המסרים).

• הוסף לסימניות
באופן כללי, קצר וקולע תמיד עדיף על ארוך.
יש לקחת בחשבון שאנשים לא קוראים את האותיות הקטנות.

לפעמים הפתרון הוא משפט שתיים+בוּלֵטים ליתרונות. זה מקל על העין ולא מכביד עד כדי ויתור על קריאת הטקסט.
זקקי את המסר במילים עוצמתיות, ותני לו מקום.

חשבי מנקודת המבט של הלקוח הפוטנציאלי.
מה הוא רוצה לשמוע, ממה הוא חושש, ומה הכי חשוב לו. תני לו תשובות לכל אלו.

לגבי תמששו- מה אמור המשפט לומר? במישוש אי אפשר להרגיש איכות וחוזק. אולי בנענוע...

מה עם הנעה לפעולה?
חשבי מה את רוצה שהלקוח יעשה אחרי שהוא יתקל במודעה שלך, ותאמרי לו את זה במילים ברורות.
עד כאן להיום.
הרבה הצלחה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה