שיתוף התנגדות!

• הוסף לסימניות
ז'אנר חדש, כריכה חדשה..
סגנון מיושן יותר ופחות רילאיסטי..
תהנו:)
התנ 1 אדום.jpg

• הוסף לסימניות
שיואו!
זה פשוט טוב!

• הוסף לסימניות
WOW!!!
הפה שלו טיפה מעוות, זה בכוונה?

• הוסף לסימניות
ו ו א א ו ו ! !
וכל מילה מיותרת--

• הוסף לסימניות
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

• הוסף לסימניות
הי, פתאום אני שם לב שזה בעצם בקהילת המאיירים, ולא אמורה להיות לי הרשאה לתגובות...
אני דווקא יודע לצייר ולאייר, אבל לא בקשתי הרשאה כזאת.

• הוסף לסימניות
הי, פתאום אני שם לב שזה בעצם בקהילת המאיירים, ולא אמורה להיות לי הרשאה לתגובות...
אני דווקא יודע לצייר ולאייר, אבל לא בקשתי הרשאה כזאת.
נראה לי בקהילת המאיירים, לכולם אפשרי להגיב, הלוואי שזה היה גם בקהילת הצלמים, כמה בא לי להחמיא לפעמים על תמונות מטורפות........

ואם כבר....... אז חייבת לציין שהאיור מטורף....... ההבעה של הבחור כל כך אמיתי כל כך מכניס להרגשה,
מילה אחת - "מוכשרת"

• הוסף לסימניות
מושלם! את מדהימה אותי כל פעם מחדש!

• הוסף לסימניות
שיואו!
זה פשוט טוב!
ו א א ו ו ! !
וכל מילה מיותרת--
מושלם! את מדהימה אותי כל פעם מחדש!
ואם כבר....... אז חייבת לציין שהאיור מטורף....... ההבעה של הבחור כל כך אמיתי כל כך מכניס להרגשה,
מילה אחת - "מוכשרת"
כישרון מדהים!!!!!
תודה על כל התגובות!
ממש מחמם את הלב:)

• הוסף לסימניות
כמה אומנות מייצרת (המאיירת עם) המברשת המופלאה הזאת!

• הוסף לסימניות
לי זה נראה שהוא מתנשף, נמלט ממשהו
בדיוק לכך התכוונתי.. שיהיה משהו כזה.. רוטט..
כמה אומנות מייצרת (המאיירת עם) המברשת המופלאה הזאת!
תודה,
לאיזה מברשת אתה מתכוון מכל הציור?..
וואו!
( זה מה שאמרתי כשראיתי את הדבר הזה. )
תודה...:)

• הוסף לסימניות
מעולה ממש
אני לא מבין מה לא ריאליסטי פה
אם כבר הפוך, הצבעים החשוכים והקודרים ממש ריאליסטיים
אווירת מלחה"ע השניה בול !

• הוסף לסימניות
גם אני התכוונתי לזה. זה חי ומוחשי. מרגשישים ב"התנגדות"
זאת היתה אמורה להיות מחמאה:)
כן, ברור, תודה:)
מעולה ממש
אני לא מבין מה לא ריאליסטי פה
אם כבר הפוך, הצבעים החשוכים והקודרים ממש ריאליסטיים
אווירת מלחה"ע השניה בול !
זה ריאליסטי אבל בסגנון יותר ציורי.. שתכלס' יותר מתחברת אליו ..
כאן רואים יותר ליטושים של אור וקווים של מתאר (בכובע למשל) ולא טשטשתי מידי (כמו שאני עושה בדר"כ) כדי לתת את הקטע הישן של פעם..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה