כללי התנגשות פרופיל מסך עם פוטושופ

• הוסף לסימניות
פרופיל המסך (סמסונג - אתן פרטים עוד מעט אם זה יהיה דרוש) דפקטיבי או משהו. בעיקרון הצבעים נורמלייים-
אבל כאשר פותחים את פוטושופ הוא מציג את הלבן כצהבהב.
בCS3 שהיה לי הוא היה מציג לי הודעה בפתיחה ושאל האם לעבוד עם הפרופיל או להתעלם ממנו,
אך כעת בCS4 הוא עובד עימו אוטומטית ומציג צהוב עכור במקום לבן צח.

אני מנסה כעת לחטט במעמקי התוכנות האוויליות של כרטיס המסך, אבל השאלה האם ישנה אפשרות לשליטה על הגדרות כאלו באופן חיצוני?

ואל תציעו לי לכייל מסך או עצות ש"בכלל לא כדאי לעבוד עם זה וכו'" כי לא מדובר במחשב שלי.

תודה רבה להמוני העונים
יש מקום לכולם

• הוסף לסימניות
תשנה את ההגדרות בסיס של הפרופילים, זה הכל.

edit>color settings

נפתח לך מסך עם כל הגדרות הבסיס של הפרופילים, תבחר איזה שאתה צריך ותשמור תחת השם שלך, כך זה ישמר לך, וגם אם מישהו ישנה שם הגדרות את התמיד יכול לעשות LOAD על ההגדרות ששמרת.

• הוסף לסימניות
תודה, אבא'לה
לא לזה התכוונתי.
את זה אני מכיר.

וסליחה על הגירסה הקודמת של התגובה, בה ממנה נשתמע כאילו היתה איזו נימה של כמין זלזול כביכול, שהרי לא לזה היתה הכוונה.

אניבאדי?

• הוסף לסימניות
תנסה להתקין פרופיל מסך אחר

• הוסף לסימניות
הסתדרתי ב"ה.

באתחול של הגדרות פרופיל המסך.

עדיין בכל הפעלה הוא שואל האם להתייחס לפרופיל המסך (ואני מעלם ממנו).

תודה לכל מי שעזר, שניסה לעזור ושלא עזר.

חכשמח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה