דרוש מידע התנדבות בבישול/אפייה

• הוסף לסימניות
ארגון שהוקם עם פרוץ מלחמת חורבות ברזל.
נשים חרדיות למען נשות מגויסים.
תראי באשכול -
https://www.prog.co.il/threads/ארוחת-צהריים-גנרית-למשפחה-שאני-לא-מכירה-אחיות-מברזל.1017145/
אפשר להתנדב בבישול ארוחה למשפחה, עזרה עם ילדים או עם עבודות בית.
מצרפת קישור לאתר:

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת להתנדב בתחום הקשור לבישול או אפייה למשפחות.
אשמח לדעת על מקום מתאים.
הרעיון הגיע מעזר מציון, אך לא הצלחתי לשיג אותם.
כל הכבוד.
יוזמה מבורכת.

אפשרי דרך ארגונים כמו שכתבו כאן,
תבדקי גם עם אירגון חבלים/אם הדרך - עוזר לנשים עם היפרמזיס, ונראה לי שהתחילו לעזור עם העניין של הארוחות.
זה חסד עצום.

אבל חסד גדול גם להסתכל מסביב,
שכנות, חברות, משפחה.
לפעמים זה משפחה שמתמודדת עם בן משפחה חולה, אישה אחרי לידה, בית מבורך, אישה בשמירה וכדו.
יודעת נעים לקבל ממכרים מאשר ממקומות שאין לך מושג מה רמת ההגיינה.

• הוסף לסימניות
את יכולה לפנות לעזר מציון ולתת למשפחות שיש מישהו חולה - 073-395-6300
או לארגון כמו אם הדרך - שזה ארגון שועזר לנשים עם היפראמזיס שלא יכולות לבשל.... (אין לי טלפון שלהם)
כל הכבוד על היוזמה!
אשרייך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה