דרוש מידע התנדבות בשבתות - רעיון למשהו שעוד לא קיים?

• הוסף לסימניות
יש כבר הכל? או שעדיין יש תחומים שמשוועים לעזרה ואין מי שיעזור?

אני מחפשת רעיון להתנדבות בשבתות וחגים שמתאימה לנשים או בחורות
אני יודעת שיש ארגונים שעושים התנדבויות או עבודה כמו בהוסטלים ובתי חולים וכאלו
מה שאני מחפשת זה משהו שעוד לא קיים, או שקיים מעט מדי
סוג התנדבות שצריך אותה וקשה למצוא מתנדבות או אין בכלל

חוץ מזה אשמח לשמוע על דברים שכן קיימים

• הוסף לסימניות
לאסוף נשים לשיעור תורה / קבלת שבת לבנות.
ביקורי בית אצל נשים בודדות.

• הוסף לסימניות
התנדבויות בבתי חולים
אני מאמינה שבבתי חולים שממוקמים באזורים יותר חרדים לא חסר מתנדבים
אבל בבתי חולים בערים מעורבות/ חילוניות אני מאמינה שחסר מתנדבים בשבתות...

• הוסף לסימניות
תודה למגיבים!!
אני מחפשת עוד רעיונות
בעיקר התנדבויות של שבת שלמה

• הוסף לסימניות
תודה למגיבים!!
אני מחפשת עוד רעיונות
בעיקר התנדבויות של שבת שלמה
אולי פחות פוטוגני, אבל מציל חיים ונפשות:
לקחת ילד מיוחד או נכה הביתה לשבת שלמה.
אפשר לקבל על כך תשלום מסויים דרך עזר מציון וימי הקלה.

• הוסף לסימניות
לארח אנשים מבוגרים (עם אלצהיימר או כל מוגבלות אחרת) לשבת שלימה! נושא שאין בו מתנדבים בכלל!!!
באמת מורכב ולא תמיד נעים אבל חסד אמיתי!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה