מידע שימושי התנדבות ועבודה בשכר מטעם המפלגות החרדיות, לאן לפנות?

• הוסף לסימניות
סתם שאלה, האם מותר לעבוד בשבילם???

לא חייבים להשיב...

זה הכל תלוי בראיית המתבונן ובהגדרתו את רמת החומרה בו נתון היהדות, ובהבנתו עד כמה הם (כחול לבן וכו') הכתובת לכל זה.

כמדומני שלפי כל הרבנים הם מסוכנים מאוד ליהדות, אז התשובה בצדה...

עבדת בשביל כסף, בסדר, רק לא נראה לי כבוד גדול לפרסם זאת ברבים...

לשיקולך, תעשה כהבנתך...

• הוסף לסימניות
מטה ציונות דתית יהדות התורה
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
עבדתי שם

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול
יש מישהו שעבד/ה ליהדות התורה בבחירות האחרונות ועוד לא קיבל כסף כמוני?

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול
כן.אבל אני מקבל בקרוב ככה ה"מעסיק" אמר לי

• הוסף לסימניות
אבדוק אולי הוא אפילו כבר קיבל

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול
תחת מי ואיפה עבדת?
כל מי שעבד איתי וכל מי שאני מכיר שעבד קיבל תשלום לפני ר"ה בודדים קיבלו מיד לאחר סוכות

• הוסף לסימניות
אני עבדתי במטה ציונות דתית

• הוסף לסימניות
שדרות

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול
תחת מי ואיפה עבדת?
כל מי שעבד איתי וכל מי שאני מכיר שעבד קיבל תשלום לפני ר"ה בודדים קיבלו מיד לאחר סוכות
אני לא קיבלתי עדיין בסופו של דבר

• הוסף לסימניות
קיבלתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה