- הוסף לסימניות
כן, בכל בחירות, פעם מטעם מרץ, פעם מטעם הליכוד, הפעם הייתי דרך כחול לבן-הם שילמו קצת יותר מהאחרים.את עובדת בשביל איזה מפלגה כזו?
כן, בכל בחירות, פעם מטעם מרץ, פעם מטעם הליכוד, הפעם הייתי דרך כחול לבן-הם שילמו קצת יותר מהאחרים.את עובדת בשביל איזה מפלגה כזו?
לבחירות הבאות?מטה ציונות דתית יהדות התורה
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
עבדתי שם
כן.אבל אני מקבל בקרוב ככה ה"מעסיק" אמר ליקופצת על האשכול
יש מישהו שעבד/ה ליהדות התורה בבחירות האחרונות ועוד לא קיבל כסף כמוני?
וגם הוא יקבל את שלו ביחד איתיכן.אבל אני מקבל בקרוב ככה ה"מעסיק" אמר לי
לכאורהלבחירות הבאות?
כן גם לי הוא אמר שבקרוב כבר מהבחירות השאלה מתי זה בקרוב?כן.אבל אני מקבל בקרוב ככה ה"מעסיק" אמר לי
תחת מי ואיפה עבדת?קופצת על האשכול
קופצת על האשכול
אני לא קיבלתי עדיין בסופו של דברתחת מי ואיפה עבדת?
כל מי שעבד איתי וכל מי שאני מכיר שעבד קיבל תשלום לפני ר"ה בודדים קיבלו מיד לאחר סוכות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //