דרוש מידע התנדבות מתאימה

• הוסף לסימניות
שלום אני מחפשת התנדבות של פעם פעמים בשבוע שמתאימה לבחורה בת 17 תודה..

• הוסף לסימניות
שלום אני מחפשת התנדבות של פעם פעמים בשבוע שמתאימה לבחורה בת 17 תודה..
איזה סוגי התנדבות, אני מכיר מספר בתים שחייבים עזרה שוטפת, שהאמא בקריסה טוטאלית וכו'. השאלה איזה סוגי עבודות עזרה, וכמה שעות, איזה איזור בארץ וכו'.

• הוסף לסימניות
אני מחפשת התנדבות עם סיפוק אבל לא מידי קשה משהו כמו שעה שעתיים פעם או פעמיים בשבוע פחות בקטע של הרבה עבודות ניקיון

• הוסף לסימניות
אפשר לגשת לעמותה מסויימת (תמיד עמותות שמחות למתנדבים..)
לפעמים צריך סייעת עזר לילדים לקויי ראייה / תסמונת דאון - אם יש להם איזה חוג אחה"צ שמפעילים בעבורם...
או ארגון של חלוקת סלי מזון - צריך לברר לפני שאכן יש להם שעות נפרדות להתנדבות נשים/גברים!
בנערותי אפילו הצעתי את עצמי למעון תינוקות של חב"ד -- תמיד זה טוב במעונות כח עזר :)

אבל עניי ביתך קודמים!
אם אמא צריכה עזרה בבית או עם הקטנים - זו ההתנדבות הכי טובה שאת יכולה לעשות!
או אם יש לך אחות שברוך השם זכתה להרבה ילדים - זו התנדבות מעולה!
קודם במשפחה, אח"כ בחוץ -- למרות שבחוץ משום מה הסיפוק יותר גדול... אז אפשר לשלב גם וגם!

תצליחי בע"ה! כל הכבוד על הרצון הטוב!

• הוסף לסימניות
אני האמת יותר בקטע של ילדים מיוחדים או עזרה עם ילדים במשפחות מתמודדות כזה סגנון

• הוסף לסימניות
זה מתוך האתר עירייה של מודיעין,

תתקשרי לברר אם מתאים לבחורה חרדית, וכן לעקרונות שלך...

1685639358182.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה