אשמח שתסבירו מנסיון בדיוק מה זה ועל מה עשיתם את זהעשינו במדיקה.
פעם אחת עם ד"ר אלון משיח לפני 6 שנים
פעם שניה עם ד"ר קעואר באסם לפני שנתיים.
שניהם הילד היה בן שנתיים וחצי.
החלמה ממש פשוטה
אשמח שתסבירו מנסיון בדיוק מה זה ועל מה עשיתם את זה
מסכימה מאד עם הנאמר כאן לגבי בדיקה של היצרות (לא שמעתי על בעיית פוריות)
הבן שלי עכשיו בן 6 גם היה ככה. היה עושה ומגיע לו ממש מאחורי האסלה היה זרם חזק מאד. אני לא התייחסתי כי הוא גמל את עצמו בגיל שנתיים וחודש והייתי בטוחה שזה הגיל. המשפחתונית המהממת שהייתה לו אמרה לי שאחת המטפלות דיברה על זה בקו המטפלות ושכדאי ללכת לרופא. הלכנו. ניתוחון. נפתרה הבעיה.
הקטנצ'יק שלי, התחלתי גמילה והפעם הראשונה שעשה בשרותים הסיפור חזר ע"ע, זרם חזק שמגיע עד הקיר מאחורי השירותים. לא התרגשתי ופעם אחרי זה הוא עשה באמבטיה לאורך שלה והגיע לו כמעט עד הקצה השני. החזרתי טיטול. רצתי לרופא. שלח אותנו לכירורג ותתפללו עלינו כי שבוע הבא הניתוחון...
מדגישה כמובן שלא בהכרח צריך להלחץ אבל לבדוק גם מבחינה רפואית וגם מבחינה רגשית של הילד שלא בטוח שעושה את זה בכוונה.
אם הוא כן עושה בכוונה- יש לו כזה דפוס? לעשות דברים דווקא? ואז העבודה היא על משמעת או לא להתייחס רגשית לעניין רק לנקות טכנית שלא יהווה לו גירוי להמשיך לעצבן אתכם.
פה כתבתי על זה. זה נקרא מיאטוס צרהרופא הסביר לי שזה כמו שניקח צינור ונחסום את הקצה עם האצבע ואז הזרם ישפריץ רחוק וגם יהיה לא 'מסודר'
החלום של בעלי...בכלל מה אתם אומרים על הרעיון לעשות משתנה בבית לגברים וחסל סדר בעיות ...
בוודאי@הודיה בושארי- ציירת סליחה על ההתערבות. בהנחה שתיקון ברית הכוונה למשהו הלכתי (ולא בטוח שרק) מקווה שזה תואם עם מוהל מומחה (למשל גלבר מב"ב).
יש באלי אקספרס מאד חמוד (רוצה להלהיב אותם? שימי דגלי טרור...)יש למישהי קישור למדבקות של הקליעה למטרה?
יש לנו חמש בנים צפופים![]()
עשיתם בהדסה בציבורי?אנחנו עשינו לילד בן 6
אמנם לא בשניידר, אלא בהדסה
היה ממש פשוט והחלמה קלה מאוד ב"ה
לא עשינו ציבורי. עשינו בשר"פ אצל פרופ' יחזקאל לנדאועשיתם בהדסה בציבורי?
מה הפרוצדורה כוללת?
זה הרדמה?
אשמח לפרטים
תודה רבה
אפשר להתייעץ איתך באישי?לא עשינו ציבורי. עשינו בשר"פ אצל פרופ' יחזקאל לנדאו
בהמלצות רבות
מקצועי מאוד
הפעולה עצמה נעשתה ללא הרדמה, רק הרדמה מקומית
בעלי ואני היינו איתו כל הזמן, זה היה מהיר מאוד
מה שמורכב יותר זה המשך הטיפול בבית ע"מ לשמור על המקום שלא יוצר בחזרה, אבל גם את זה עוברים
ממליצה לך דבר ראשון לקבוע תור לרופא, הוא נותן הסבר על הפרוצדורה
אני נרגעתי מההסבר
בריאות!
מנסיון, אמנם לא בהדסהעשיתם בהדסה בציבורי?
מה הפרוצדורה כוללת?
זה הרדמה?
אשמח לפרטים
תודה רבה
כלום. הכל כרגיל.חוץ ממשחה מה עוד צריך לטפל אח"כ?
האם אח"כ הולכים לשירותים כרגיל?
למיטב ידיעתי לא מומלץ בסביבות גיל שנהמנסיון, אמנם לא בהדסה
הרדמה כללית אבל קצרה מאוד
הטיפול עצמו לוקח שלוש דקות
ואחרי רבע שעה הילד מתעורר
אין חבישה. אבל יש למרוח ווזלין למשך תקופה כדי שלא ידבק שוב. (ולכן הכי טוב בסביבות גיל שנה)
התופעה נפוצה מאוד
יש אומרים כשליש מהילדים
זה בעצם סוג של הצטלקות שגורמת לפתח להיות צר יותר
לפעמים זה מולד, ולפעמים זה נוצר בהמשך (משערים שכתוצאה מהחיכוך בטיטול)
אצלנו באמת גילינו את הבעיה רק כשהיה גמוללמיטב ידיעתי לא מומלץ בסביבות גיל שנה
לא מומלץ כל עוד הילד עם טיטול
הרופא הסביר לנו שהטיטול הוא אחד מהגורמים לתופעה
מה גם שפעמים רבות מגלים את הבעיה רק לאחר שהילד גמול ומרטיב מחוץ לאסלה...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים