עזרה התנהלות מול ביטוח לאומי

• הוסף לסימניות
אני צריכה עו"ד או מישהו שמומחה בהתנהלות מול ביטוח לאומי.
בתמצית- אני זכאית למשהו שבאתר כתוב שחור על גבי לבן שאני עונה על הקריטריונים. וגם אמרו לי במענה הקולי שאני זכאית ואפילו הנציגה חישבה איתי בדיוק את החישוב... (לצערי אין לי הקלטה)
ועכשיו אומרים לי שהחוק שונה ואף נציגה לא עונה לי איך ומתי שונה ולמה באתר כתוב אחרת.
מי יכול לעזור במקרה כזה?

• הוסף לסימניות
בתמצית- אני זכאית למשהו שבאתר כתוב שחור על גבי לבן שאני עונה על הקריטריונים. וגם אמרו לי במענה הקולי שאני זכאית ואפילו הנציגה חישבה איתי בדיוק את החישוב... (לצערי אין לי הקלטה)
ועכשיו אומרים לי שהחוק שונה ואף נציגה לא עונה לי איך ומתי שונה ולמה באתר כתוב אחרת.
מי יכול לעזור במקרה כזה?
שלחי לי מייל shonmy4אין לכתוב כתובת מייל
מכירה עו"ד פצצה

• הוסף לסימניות
מי יכול לעזור במקרה כזה?
למיטב ידעתי המענה הטלפוני של הביטוח לאומי הוא ע"י חברה חיצונית, ולא ע"י נציגי הביטוח לאומי, כך שגם הקלטה לדעתי לא רלוונטית באופן זה.
צריך לפנות באתר כפני האישית והמענה שם הוא מהנציגים, וכך גם מתועד המענה

• הוסף לסימניות
1. תעשי עכשיו צילום מסך לאתר (לפני שישנו אותו)
2. אפשר לפנות להרב גודנטל מדגל התורה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה