התייעצות התנהלות מול מנהלת בעבודה

שמתם לב שפותחת האשכול הניחה שאלה ונעלמה כלא היתה??
אולי זה ניסוי חברתי???
תופעה מוכרת בפרוג

1763986412934.png

נערך לאחרונה ב:
לא הבנתי על מה ההיתממות, כמה אנשים כבר עובדים בלי הפסקה 8-9 שעות בלי להרים את הראש
בלי לגלוש בפרוג...
בלי לצאת לקנות אוכל
לקפוץ לקנות משהו בחנויות שיש ליד המשרד
להוציא משהו מהדואר אם הוא קרוב
בתוך עמי אנוכי יושבת ורואה בדיוק מה קורה במשרדים ,שלא לדבר על עבודה מהבית שאני מחכה לתגובה גם חצי שעה ויותר ממישהו שלא היה על המחשב.
ולא ראיתי אנשים מחתימים כרטיס על כל חמש דקות שהם יצאו מהמשרד.
אני לא מדברת על היציאה הקבועה של האישה אלא על הגזל שכולם מזדעקים עליו..

נערך לאחרונה ב:
מודה שעל עובדת מאד טובה ומסורה שעושה את עבודתה
לא היה לי אכפת שתצא להוציא את הילדים
מבינה שאני במיעוט
לא הבנתי על מה ההיתממות, כמה אנשים כבר עובדים בלי הפסקה 8-9 שעות בלי להרים את הראש
בלי לגלוש בפרוג...
בלי לצאת לקנות אוכל
לקפוץ לקנות משהו בחנויות שיש ליד המשרד
להוציא משהו מהדואר אם הוא קרוב
בתוך עמי אנוכי יושבת ורואה בדיוק מה קורה במשרדים , ולא ראיתי אנשים מחתימים כרטיס על כל חמש דקות שהם יצאו מהמשרד.
במקום עבודתי שאלנו את השותפים והם מאשרים לרדת למטה לקנות אוכל (לקנות, לא לרדת לאכול, כמובן!). בד"כ יוצאים ל10-15 דק', וכמעט א"א לא עושה את זה יותר מפעם בשבעו שבועיים, למרות שיש אישור.
אבל את לא חושבת שיש הבדל בין 5-10 דק' פעם ב... כשיש משהו דחוף לטפל באזור, לבין יציאה קבועה של 45 דק'?
לגבי מה שכתבת שלא היה אכפת לך - את מדברת על עובדת ששאלה אותך, או עובדת שאת פתאום מגלה שכבר תקופה נעלמת על דעת עצמה?

במקום עבודתי שאלנו את השותפים והם מאשרים לרדת למטה לקנות אוכל (לקנות, לא לרדת לאכול, כמובן!). בד"כ יוצאים ל10-15 דק', וכמעט א"א לא עושה את זה יותר מפעם בשבעו שבועיים, למרות שיש אישור.
אבל את לא חושבת שיש הבדל בין 5-10 דק' פעם ב... כשיש משהו דחוף לטפל באזור, לבין יציאה קבועה של 45 דק'?
אני כן.
ערכתי את תגובתי אחרי שהבנתי מה הפריע לי בתגובות.
היציאה הקבועה של האישה באמת לא לגיטימית אבל ההזדעקות בתגובות על הגזל וגזל וגזל ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה