התנכ"י...בלגן בהעלאה אז העליתי רק ארבע תמונות.. ומחקתי כמה שיכולתי את האשכול הקודם...

• הוסף לסימניות
שוב... אני לא צלם במקצועי, אבל בנשמתי כן, (עובדה, בכל מקום סחבו אותי כאשר הגזמתי קצת... אבל אין מה לעשות נשמה זה נשמה)...:cool:

צילמתי עם מצלמה ביתית (קומפקט) הכי מקצועית בביתיות (כך אמר המוכר בפירוש :rolleyes: ) אז צילמתי וזה מה שיצא...

החוו"ד:
על הזוויות.
על התמונות.
על האיכות.
ושוב אני לא במקצוע, אבל בכל זאת האם יש כיוון???

קבצים מצורפים

• נוף.png
    KB 813.2 · צפיות: 17
  • אייל.png
    KB 816.8 · צפיות: 15
  • נחש.png
    KB 570.1 · צפיות: 18
  • תוכי.png
    KB 598.3 · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
א. חבל שלא יכולתי להעלות ברזלוציה טובה יותר (פשוט הייתי צריך להעלות על PNG)

ב. הנחש הוא לא ארסי !!!

• הוסף לסימניות
אני לא צלמת ולא מבינה במקצוע, אני רק רואה שהתמונות יפהפיות!

• הוסף לסימניות
ממש יפה!

גמני לא מקצועית אבל בעיני זה תמונות על רמה...
מותר להוריד?

• הוסף לסימניות
אהבתי את הראשונה והאחרונה
אם כי בראשונה אפשר טיפה לחתוך למעלה וזה ישלים את התמונה..

לך על זה:)

• הוסף לסימניות
אפשר להוריד חופשי...

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, נראה אצלי קצת זרחני כל התמונות.
באיזה מצלמה צולם?

• הוסף לסימניות
התוכי לוקח

• הוסף לסימניות
קומפוזיציות טובות מאד,אם היה לך מצלמה מקצועית היית צלם צלם!
כל הכבוד!

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל המעירים והמאירים... תודה על הפרגון...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה