שיתוף חופשי התנסות ב-AI בינה מלאכותית

יצירות לשימוש חופשי
אם אשלח לך תמונות תוכלי לעזור לי בזה?
ממש אשמח...
האמת שניסיתי משהו( סוג עבודה אחרת ),
זה דרש ממני הרבה הרבה שעות ישיבה מול המחשב
ואני גם עובדת בבקרים עד הצהריים-זה לוקח זמן.
אולי,
יכול להיות שבזה כן אסתדר, גם אם זה דורש הרבה שעות.
לא בטוח שזה ייקח שעות כמו העבודה הקודמת-
רק ,אני זהירה כי לא רוצה להבטיח דברים ב"אוויר"..

האמת שניסיתי משהו( סוג עבודה אחרת ),
זה דרש ממני הרבה הרבה שעות ישיבה מול המחשב
ואני גם עובדת בבקרים עד הצהריים-זה לוקח זמן.
אולי,
יכול להיות שבזה כן אסתדר, גם אם זה דורש הרבה שעות.
לא בטוח שזה ייקח שעות כמו העבודה הקודמת-
רק ,אני זהירה כי לא רוצה להבטיח דברים ב"אוויר"..
בסדר... אז זה שני תמונות של חברים שלי, ויש להם עבודה של ראיון עם ניצול שואה - אבל הם לקחו ראיון מפעם ואין להם תמונה... מה שצריך זה שהבינה מלאכותית תעשה שכאילו שניהם יושבים על ספסל יחד עם איזה דמות של זקן שהיא תיצור ותראה אמיתית... אם תצליח ליצור משהו כזה אודה לך ממש, וממש תודה רבה!!

קבצים מצורפים

• תמונה של WhatsApp‏ 2025-01-11 בשעה 20.07.13_0625f11f.jpg
    תמונה של WhatsApp‏ 2025-01-11 בשעה 20.07.13_0625f11f.jpg
    KB 362.6 · צפיות: 21
  • תמונה של WhatsApp‏ 2025-01-11 בשעה 20.07.14_93a2f895.jpg
    תמונה של WhatsApp‏ 2025-01-11 בשעה 20.07.14_93a2f895.jpg
    KB 198.5 · צפיות: 17

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה