התנסות ראושנית בפיינטר מה דעתכם

• פותח הנושא b.m
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
דעתכם חשובה לי מאוד
לגבי הקווים
והצביעה

קבצים מצורפים

• Untitled 21.jpg
    KB 193.4 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
לענ"ד התוכנה משדרגת אותך מאד! אבל נראה לי שצריך לדגיש קצת את הרגלים.. שבכל זאת יראו אותם

• הוסף לסימניות
נראה נחמד מאוד מצטרפת להערה של עיצוב

• הוסף לסימניות
לטובת המתלבטים
אולי אפשר לשתף במה התוכנה הזו מועילה ומוסיפה מעבר למה שאפשר להפיק מפוטושופ?

• הוסף לסימניות
ממש מתוק.
הקווים נראים לי מידי עבים
(והפוני מידי קצר)
תמשיכי להשתכלל!

• הוסף לסימניות
מתוק במיוחד!
כדאי להמשיך קצת את הרגלים

• הוסף לסימניות
נחמד מאד
מה היתרונות בתוכנה הזו?
איך עובדים איתה? האם דומה לפוטושופ?

• הוסף לסימניות
orlylosh
לפי דעתי הוא מאוד דומה לפוטושופ
לי אישית יותר קל איתו הוא קצת יותר ידידותי
וגם בקווים אני מרגישה שיפור רציני מאשר בפוטושופ

• הוסף לסימניות
יפה מאד, התקדמות נכרת ממש.
אהבתי שהדמות בקונטור שחור (אם כי הייתי מפחיתה קצת מעוביו) והרקע חופשי. מוצלח מאד.

• הוסף לסימניות
ציור חביב מאוד. אהבתי את הצביעה של הרקע.

• הוסף לסימניות
אלף! תתחדשי על הסמל, איזה יופי!

• הוסף לסימניות
במיוחד יפה הרקע !
כמה עולה תוכנה ?
בהצלחה בהמשך!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה