כשרון מעולה! תעלה ותצליח!
ר רעות משתמש מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג פרסום וקופי עימוד ספרים 11/5/08 הוסף לסימניות #42 כשרון וטעם מיוחד במינו!!!
E eden7115 משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי עיצוב ואדריכלות פנים 14/5/08 הוסף לסימניות #45 אין מילים, אבל בכל זאת ננסה... וואו, מדהים, משגע, מהמם, חבל"ז, מיוחד, מושלם... יש עוד מילים שיכולות לתאר את ההשקעה המיוחדת הזו ששכחתי???
אין מילים, אבל בכל זאת ננסה... וואו, מדהים, משגע, מהמם, חבל"ז, מיוחד, מושלם... יש עוד מילים שיכולות לתאר את ההשקעה המיוחדת הזו ששכחתי???
פ פוינט משתמש מקצוען עיצוב גרפי 15/5/08 הוסף לסימניות #46 מיוחד, מעורר התפעלות והשתאות. אם הפרטים הללו כך מושקעים, אז... מעניין לראות עבודות גמורות.
S .sima d משתמש מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי D I G I T A L • יוצרי ai 19/5/08 הוסף לסימניות #47 נס שצריכים לכתוב פה כי פשוט, נעתקו לי המילים.....! מ - ד - ה - י - ם!
L LF4 משתמש מקצוען עיצוב גרפי מוזיקה ונגינה עימוד ספרים 19/5/08 הוסף לסימניות #48 זה פשוט מיוחד, הכתר בכלל
א אברוּמי מהמשתמשים המובילים! עיצוב גרפי כתיבה ספרותית איור מקצועי 21/5/08 הוסף לסימניות #53 ובכן, למרות אי הנעימות שבדבר, התשובה היא לא.
2 2OR משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי מוזיקה ונגינה צילום מקצועי 21/5/08 הוסף לסימניות #55 מדהים! איפה כל הכשרונות האלו מתחבאים? ציורים נפלאים, נשמח לראות עוד...
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת