עזרה התנסיתם בסיוט הנקרא ציפורן חודרנית???

• הוסף לסימניות
אנחנו קיבלנו החזר מלא מהקופה. בשתי פעימות אבל החזר מלא.
מענין
מאיזה קופה
לנו מאוחדת שיא לא כיסו כלום
אבל אולי השתנה לאחרונה

• הוסף לסימניות
מענין
מאיזה קופה
לנו מאוחדת שיא לא כיסו כלום
אבל אולי השתנה לאחרונה
סליחה, טעות. החזר מלא מהבחרת ביטוח. אבל לא היינו צריכים לשלם שקל כמדומני. הביטוח החזרי הכל בשתי פעימות.
בכל מקרה אנדי קרף בעצמו יודע ע"פ על חברה כמה בדיוק היא מחזירה אז אפשר לשאול אותו ישירות.

• הוסף לסימניות
חברות הביטוח יש ביניהם שיש הסדר ומחזירות מולו
קופח לא מכירים בו

• הוסף לסימניות
סליחה, טעות. החזר מלא מהבחרת ביטוח. אבל לא היינו צריכים לשלם שקל כמדומני. הביטוח החזרי הכל בשתי פעימות.
בכל מקרה אנדי קרף בעצמו יודע ע"פ על חברה כמה בדיוק היא מחזירה אז אפשר לשאול אותו ישירות.
מוזר
לי הם לא ידעו להגיד כמה מגדל מחזירים...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
וואו תודה.
צריך הפניה מרופא משפחה?
או שמספיק לפנות למזכירות?

• הוסף לסימניות
אף אחד פה עדיין לא הסביר איך עובד הטיפול בלייזר
האם זה כואב? כמה זמן זה לוקח. וכמה זה עולה.

• הוסף לסימניות
איזה ביטוח צריך ליהות בשביל לקבל החזר ?וגם אם משהו שמע על דיאמנט ממודיעין עילית

• הוסף לסימניות
יש מסקנות? כבר פעם שלישית שחוזר לבן שלי

• הוסף לסימניות
אני ממליץ בחום על טיפול שלא כואב וללא הוצאת כסף מיותר
ניסיתי את זה ומאז בדיוק אין לי ולו זכר לחודרנית!!!
קראתי את זה כאן בפורום הודעה של @משה אהרן גולד וזה פשוט עזר לי!!!
----
קיבלתי על עצמי לא לעבור לפני המתפלל שמו"ע,
כל אחד יכול לקחת את זה להיכן שהוא רוצה
לגמור שמו"ע אם יש מתפלל מאחורה...
לא לעבור 4 אמות ליד המתפלל...
ועוד מלא...
----
בהצלחה

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה