YESHEMOONA
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
דחוף לי מאד לדעת אם עוזר/ יעיל?
מצדיק את המחיר שלו?
יש תופעות לוואי?
תודות
מצדיק את המחיר שלו?
יש תופעות לוואי?
תודות
אשמח לברר אצלך לגבי זה בכתובת batamsgulaאין לכתוב כתובת מיילמאוד מאוד מאוד.
אפס תופעות לוואי.
עוד פרטים באישי אם תרצי.
מקפיצהמאוד מאוד מאוד.
אפס תופעות לוואי.
עוד פרטים באישי אם תרצי.
מקפיצה
יש מישהי שהשתמשה ויודעת להגיד מנסיון האם עזר?
תודה!
תוכלי ליצור איתי קשר באישי? kcreutלאיזו בעיה?
אני לוקחת בתחילת הריון וב"ה לא היה הפלה.
ובמשך כל ההריון כתחליף לקלקסן (כל אחת והבעיה שלה, וכדאי להתיעץ עם הגב' גרוסמן....)
כל אחת והמינון המתאים להלוקחים את זה רצוף?
את יודעת מה זה מכיל?
מקפיצה, למישהי יש ניסיון עם שימוש בהמופיקס ללידה ואחריה?
הריון ולידה קלים יותר עם כמוסות המופיקס נאטל- קני עכשיו!
הריון ולידה קלים יותר עם המופיקס נטאל (Hemofix Natal): תומך טבעי לדימומים גינקולוגיים,מקצר דימומים לאחר לידה או ניתוח קיסרי,תורם להחלמה וחזרה לשגרה.hemofix.co.il
תודה, עזרת לי מאד!לי יש נסיון ממש טרי (חודשיים אחרי לידה)![]()
לקחתי לפני ההריון כתחליף לקלקסן וב"ה ההריון עבר בשלום (אחרי 2 הפלות קודמות)
בלידה עצמה ב"ה השלייה יצאה לבד (אחרי פעמיים שהיא לא!)
ואחרי הלידה התנקיתי ב"ה ממש בקלות ובמהירות!
ממליצה בחום!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים