כללי התנצלות בפני מר יהודה בן יהודה

• הוסף לסימניות
שלום רב לכל מאן דבעי,

הריני להתנצל בזאת בפני מר יהודה בן יהודה על כי נפגע מדבריי על התנהלותו בעניין הלוגו שלו. כוונתי לא היתה לפגוע כי אם להיטיב עם יושבי הפורום.

אני מאחלת למר בן יהודה הצלחה רבה בעסקיו.

נעמה.

• הוסף לסימניות
המדובר באשכול דאז, כשכתבת נגד לוגו עצמי?

כל הכבוד לך שאת מתנצלת בפומבי.
דרוש לכך הרבה אומץ והערכתי אליך גוברת.

• הוסף לסימניות
כל מי שראה את התגובות של נעמה, הבין מיד שהיא חיפשה אך ורק את טובת הפורום.

"אדם מצטער על מילים שאמר יותר ממה שלא אמר".
אם היה לכם מושג כמה פעמים כתבתי תגובות ווויתרתי על ה"שלח תגובה".
לצערינו, לא כולם מבינים את ה"ראש" שיש לכל אחד כאן בפורום.

• הוסף לסימניות
לכן נאמר "לאדם מערכי לב ומד' מענה לשון"
אדם בא להגיד משהו טוב, יש לו כוונות טובות
אבל זה יוצא לו הפוך כי מד' יצא דבר.
לכן צריך להתפלל גם על זה.

ובכל זאת האשכול ההוא זכור לי בבהירות כאשכול
שלמרות הכוונות הטובות, זה לא לגמרי נשמע כך
לכן אני מאד מעריכה את נעמה על התנצלותה.

• הוסף לסימניות
כל הכבוד לנעמה על היכולת לומר מה שכולנו רוצים לומר ולא תמיד מסוגלים להגיד וכל הכבוד שהיתנצלה גם בפורום כי בסך הכל רצתה לטובת כולנו
אשרייך

• הוסף לסימניות
נעמה יישר כוחך!!!!
באמת כל הכבוד!

• הוסף לסימניות
פעם ראשונה שהקידומת "התנצלות" הגיעה לידי שימוש בהקשר הגיוני...

• הוסף לסימניות
אצילית.

גם אני שולחת כאן את התנצלותי לאדון.
כל כוונתי היא להדיר נצלנים מעל בימת חסד זו.

• הוסף לסימניות
מעל ומעבר למתבקש.
כל הכבוד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה