כללי התנצלות | ניתוק מהשרת

• הוסף לסימניות
בדקות האחרונות חלו שיבושים להכנס לאתר.

אנחנו מתנצלים על השיבושים. ברגע שעודכנתי שהאתר 'נפל' מיד התקשרתי לחברת האיחסון. והבעיה סודרה על הצד הטוב ביותר.

נראה לי שכעת האתר יותר מהר גם. בכל אופן הם כנראה איתחלו את השרת שלנו.

בהצלחה לכולם.
חיים

נ.ב. למעלה מחודשיים שלא היתה שום נפילה, והכל עבד באופן תקין +.

• הוסף לסימניות
טוב, הבוקר היתה שוב נפילת אתר.

אתר פרוג לא יכול להרשות לעצמו שום נפילות אתר. זה אתר של מאות חברים. ולא איזה אתרון תדמיתי של עסק....

חשוב לנו לדעת מהחברים בדיוק מאיזה שעה כבר לא היה אתר, מי שביקר בבוקר ולא הצליח להכנס שירשום את השעה.

נעשה הכל כדי שלא ישנה הדבר. ואפילו נשקול מעבר לחברת אחסון אחרת, באם המצב ימשיך כך.

תודה על ההתחשבות
הנהלת האתר

• הוסף לסימניות
אני גם בערך בשבע ורבע נסיתי ולא הצלחתי.
חשבתי שהבעיה אצלי...

• הוסף לסימניות
אני נסיתי משעה 5 בערך (אצליכם שעה שבע).

• הוסף לסימניות
משעה 3.50 שעון בלגי (4.50 בארץ) כבר היתה הבעיה.

• הוסף לסימניות
אני גם בלילה לא הצלחתי להיכנס שעות עד יאוש..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה