כללי התנצלות פומבית בפני ליבי עצוב

• הוסף לסימניות
מחמת שהבעת את צערך ועלבונך בפורום כללי, אני לא מתנצלת באישי.
רק עכשיו ראיתי את האשכול ההוא.
צר לי מאוד שנפגעת וחשבת שהפרחים החינניים שלך הם שרבוט ילדותי עלוב. ואני מצטערת בכלל על השימוש במינוח "עלוב".
התכוונתי לכל מיני חמרים שמועלים בפורום ציור, וזוכים להכוונה נהדרת מכל אחד, גם מהציירים הכי גדולים.
(הבאתי את דבורה קוטוב כדוגמא, כי מבחינתי היא הכי, הכי. הן בתגובות, והן באומנות)

-בין השאר אני עוסקת בכתיבה ורגילה להשתמש בביטויים מקצינים לפעמים, כחלק מיצירת עניין בטקסט.

ואם רצית לחזות ביצירותי המופלאות בציור, רובן עונות על התואר:"שרבוט עלוב".

ותודה לכל הסנגורים על הדרך.

• הוסף לסימניות
תודה על ההתנצלות ואם היית עושה את זה בפרטי זה בהחלט היה מספיק, סה"כ ברור שבדרך כלל כולם משתדלים לשמור כאן על יחסי אנוש טובים וגם אם קרה לי שירדתי לפסים אישיים אני מתנצלת והתנצלתי בפרטי בפני מישהי על משהו כזה.

צריך להבין שכל מי שיש לו בכדי לסייע לאחר להתקדם זה טוב שיביע את דעתו אבל בצורה שנתקבלת אצל בני אדם, ואני מקווה שגם אני אזכה לעזור בסבלנות כשאגיע לשלב שבו אוכל לתרום לאחרים. האמת יש לי הרבה ציניות לשבור, אני מקווה שזה יקרה עד אז...

בכל אופן מחול מחול מחול...
ושיהיה חג שמח והרבה בשורות טובות והצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבי עיצוב;750899:
תודה על ההתנצלות ואם היית עושה את זה בפרטי זה בהחלט היה מספיק, סה"כ ברור שבדרך כלל כולם משתדלים לשמור כאן על יחסי אנוש טובים וגם אם קרה לי שירדתי לפסים אישיים אני מתנצלת והתנצלתי בפרטי בפני מישהי על משהו כזה.

צריך להבין שכל מי שיש לו בכדי לסייע לאחר להתקדם זה טוב שיביע את דעתו אבל בצורה שנתקבלת אצל בני אדם, ואני מקווה שגם אני אזכה לעזור בסבלנות כשאגיע לשלב שבו אוכל לתרום לאחרים. האמת יש לי הרבה ציניות לשבור, אני מקווה שזה יקרה עד אז...

בכל אופן מחול מחול מחול...
ושיהיה חג שמח והרבה בשורות טובות והצלחה
חג שמח, כשר ונקי גם לך ולכל בית ישראל,
ותודה ענקית על המחילה.

• הוסף לסימניות
מי כעמך ישראל!

• הוסף לסימניות
אילו פתחתי את המחשב היום רק בשביל לראות את האשכול הנפלא והמרגש הזה - דיינו!!

כל הכבוד :)

• הוסף לסימניות
מלצלצת לך נוי אלף פעמים!!!!

• הוסף לסימניות
טוב, זה היה ברור שאשכול כזה יגיע.
כמו שהיה ברור עוד לפני ההבהרה שלא לכך נוי התכוונה .

במסגרת הפורום יוצא להכיר מעט את הניקים הקבועים, ונוי היא אחת מאלה שאני מאד מעריכה ולא מהיום, וברור כשמש בצהרי היום שלא היה לה ולו שמץ של כוונה כזו בדבריה.

וכאמור, האשכול הזה היה צפוי. כי היא פשוט כזו. מיוחדת.

נוי, מעריכה מאד ולא מהיום!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה