התנצלות!!!

• פותח הנושא bekki
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
וידוי...
האשכול של דינה נחתם.נשארתי עם טעם נפגם בעקבות תגובתי משום שלא הובנה כראוי.
לא היה לי שמץ של רצון לפגוע בחיים,[פרוג] כי הוא באמת אדם נפלא!!!
בסיכומו של דבר חשבתי שחמורה פגיעה במאן דהוא כמו שימוש באינטרנט,ואולי אף יותר...
על בן אדם לחברו אין יום הכיפורים מכפר.
שוב,התנצלותי הכנה,חיים
לא מגיעה לך ה"תשורה" הזאת.
הפורום נפלא ומפרה!!!

אנשים,אל תגיבו.
זה רק וידוי אישי...:)

• הוסף לסימניות
כרצונך - לא אגיב.

• הוסף לסימניות
אם כבר ננצל את האשכול להכרת הטוב ותודה ענקית ל'פרוג' על זיכוי הרבים 'הגרפיקאים' שהוא זוכה לו
1. הרבה פעמים מצאתי תמונות מעולות בפרוג ללא צורך ללכת לאתרי תמונות, ב"ה ואני בטוחה שיש הרבה כמוני
2. ב"ה 50% מהעבודה שלי בכלל זה דרך פרוג
3. כל אמירת התהילים שיש לנו בפורום 'איש את רעהו' מפעים אותי מי כעמך ישראל, וכל הזכויות על המנהלים היקרים
4. למדתי בקורס של פרוג לפני כשלש שנים והמנהלים היקרים הוכיחו מסירות שאין דומה לה לתלמידות ונתנו את כל הלב
תודה תודה למשפחת דיקמן המיוחדת שפתחה עסק בלי להסתנוור ובמחשבה על כל 'ניק'
באמת פרוג זה האתר היחיד שלא מסתנוור ובזמן בחירות מעיף את כל אשכולות הפוליטיקה וכל פעם שיש נושא בעיתי הוא מטופל ונמחק בשניות!!

כל אחד חיב להיות אחראי לעצמו לא להגרר לפתיחות, צחוקים ולדיבורים לא ראויים בין גברים לנשים,
גם אני בעד לעשות פורום לגברים ופורום לנשים,
למה להכשל באיסורים?
נשמח אם ההנהלה תתיעץ עם רב בענין הזה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צמרת;786838:
כל אחד חיב להיות אחראי לעצמו לא להגרר לפתיחות, צחוקים ולדיבורים לא ראויים בין גברים לנשים,
גם אני בעד לעשות פורום לגברים ופורום לנשים,
למה להכשל באיסורים?
נשמח אם ההנהלה תתיעץ עם רב בענין הזה

שת"פ עסקי בין שני המינים יכול להיות יעיל למדי,
מה שצריך זה להוריד את כל השמות חיבה וכינויים למיניהם (מקסימה, חמודה, חרוצה וכד')
ולהשתדל להתנסח בלשון דו משמעית.

• הוסף לסימניות
בשביל שת"פ יש פורום דרושים, שם אף פעם אין דיונים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צמרת;786849:
בשביל שת"פ יש פורום דרושים, שם אף פעם אין דיונים

מהדיונים בהחלט ניתן לקבל פרופיל על ניקים ואף יצרתי בעקבות כך קשרי עבודה עם כמה, מה שצריך לעשות זה לשמור על קונקרטיות וענייניות.

(אם כי זה המעלה והחסרון היכולת לקבל לא רק מאותו הזן שלך אלא גם מהמין השני, הן בחיים פנים לפנים לא היתה יכולה להתבצע הידיינות מסוג זה)

אבל בהחלט בפורום "איש את רעהו" היה טוב אם היה איזה תת פורום נשי סגור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה