התנתקות פתאומית של חיבור האינטרנט

• הוסף לסימניות
שלום לכולם.
אני מחובר לנטפרי, עם ספק RL על תשתית בזק, עם ראוטר שקניתי בזמנו מ-019,
פעם ב-3-4 ימים, האינטרנט פשוט נופל! כשזה קורה פשוט אני מוציא את השקע של הראוטר מהחשמל ומחזיר לאחר מס' שניות, ואז האינטרנט חוזר.
יש למישהו פתרון להציע לי כדי שזה לא יקרה?

יש לציין, שזה ממש תוקע לי את כל העבודה במחשבים. וזה דבר שמפריע מאוד בפתאומיות.
מי שיוכל לעזור לי, יבורך!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בעיקר בלילה!
לפעמים זה מסתכם בנזק של ממש עבורי.
מדברים עכשיו על עצומה לפתיחת נטפרי בהוט. הלוואי!

• הוסף לסימניות
הוט למיטב ידיעתי יותר גרועים מבזק.
זה לא קשור בכלל לתשתית של בזק. זה לכאורה קשור לראוטר.
מה שלי עזר במקרה דומה עם ראוטר של נטוויז'ן, זה איפוס מלא של הראוטר (החזרה למצב יצרן), ומאז אין בעיות.
אם לכם זה לא יעזור, עליכם לפנות למי שקניתם ממנו את הראוטר שיבדוק מה הבעיה.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
שלום לכולם.
אני מחובר לנטפרי, עם ספק RL על תשתית בזק, עם ראוטר שקניתי בזמנו מ-019,
פעם ב-3-4 ימים, האינטרנט פשוט נופל! כשזה קורה פשוט אני מוציא את השקע של הראוטר מהחשמל ומחזיר לאחר מס' שניות, ואז האינטרנט חוזר.
יש למישהו פתרון להציע לי כדי שזה לא יקרה?

יש לציין, שזה ממש תוקע לי את כל העבודה במחשבים. וזה דבר שמפריע מאוד בפתאומיות.
מי שיוכל לעזור לי, יבורך!
נופל רק בויפיי או בחיבור קווי לראוטר?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה