עזרה התנתק לי החיבור לאינטרנט איך מתחברים מחדש?

• הוסף לסימניות
המחשב שלי קרס שלחתי לטכנאי, הוא החזיר אבל אני לא מצליחה להתחבר לאינטרנט חיברתי את כל החיבורים יש לי ראוטר של בזק והסינון שלי של נטפרי. למי אני צריכה לפנות ולבקש שיחברו אותי מחדש?

• הוסף לסימניות
לכאורה לבזק.
סתם המלצה להבא: אני רשמתי על מדבקה את שם המשתמש והסיסמא של האינטרנט והדבקתי על התחתית של הראוטר למקרה הצורך...

• הוסף לסימניות
המחשב שלי קרס שלחתי לטכנאי, הוא החזיר אבל אני לא מצליחה להתחבר לאינטרנט חיברתי את כל החיבורים יש לי ראוטר של בזק והסינון שלי של נטפרי. למי אני צריכה לפנות ולבקש שיחברו אותי מחדש?
כדי לבדוק אם זה קשור לנטפרי - תכתבי בשורת החיפוש את הכתובת 414 נקודה co.il ותיכנסי לפותר הבעיות. תעדכני מה היה כתוב שם.

• הוסף לסימניות
תכנסי לראוטר - ותגדירי מחדש.

• הוסף לסימניות
כדי לבדוק אם זה קשור לנטפרי - תכתבי בשורת החיפוש את הכתובת 414 נקודה co.il ותיכנסי לפותר הבעיות. תעדכני מה היה כתוב שם.
או 1.2.3.4 ואז זה מגיע לאותו מקום
בהצלחה

• הוסף לסימניות
לא הבנתי.
ניסיתם להתחבר לאינטרנט בדרך הרגילה ולא נתן? מה כתב?
או שאולי לא היה את שם המשתמש?
או שאתם לא זוכרים את הסיסמה?

אתם גולשים אלחוטי או עם כבל שמחובר לראוטר?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי, איך מגדירים מחדש.
לא הבנתי.
ניסיתם להתחבר לאינטרנט בדרך הרגילה ולא נתן? מה כתב?
או שאולי לא היה את שם המשתמש?
או שאתם לא זוכרים את הסיסמה?

אתם גולשים אלחוטי או עם כבל שמחובר לראוטר?
זה לא נתן כלום .
אנו לא זוכרים לא משתמש ולא סיסמא.
גולשים עם כבל מחובר לראוטר

• הוסף לסימניות
עשיתי את זה ובאמת זה פתח לי את נטפרי והתקנתי את התוכנה אבל זה כותב לי "שגיאת פרטיות" "החיבור שלך אינו פרטי"

• הוסף לסימניות
תודה רבה ל- חיבור*, ניסיתי את מה שכתבתם לי וכן אחרי כמה נסיונות איכשהו הצלחתי,
אני לא ממש יודעת איך זה הצליח בדיוק, כי לחצתי ונכנסתי לכמה מקומות ולבסוף גם לבזק.
תודה רבה לכולם על העזרה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה