דרוש מידע התעוררתי מצלצול פלאפון

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
זה כבר לא פעם ראשונה שזה קורה.
אמצע אמצע הלילה, כולם ישנים.
פתאום מתעורר הפלאפון בשאגות
מה קרה? מישהו התקשר, צחקק בטלפון וניתק
כבר אמרו לי פעם משפטים מצמררים נוסח "שוחטים עכשיו ..." כאלו שאי אפשר לחזור אחריהם לישון מחרדה ובעתה.
יש למישהו רעיון איך עושים לזה סוף?
וכמובן אחרי התעלול האלמוניים מנתקים את הפלאפון וחוץ מלצרוח על המזכירה האלקטרונית, אין לי הרבה מה לעשות.
פתרון, דחוף!!!
עכשיו מקודם ממש צלצל אחד כזה, אז אחרי שכבר התעוררתי החלטתי שהגיע הזמן לעשות סוף להטרדות האלו.

• הוסף לסימניות
לא ממספר רגיל!!!
אני חוזרת ומגיעה לתא קולי, תא קולי תא קולי תא קולי
לא רוצה להשאיר להם הודעה נזעמת, כדי שהם יתענגו על זה שהצליחו לעצבן יהודייה אחת.:mad::mad::mad:

• הוסף לסימניות
משתיקה בד"כ
אבל שוכחת לפעמים...
וגם צריכה לפעמים פלאפון פעיל לשעון מעורר ולשיחות דחופות

• הוסף לסימניות
יש פלאפונים שיש אפשרת לעשות השתקה מראש לכמה שעות ואז זה חוזר למצב רגיל

• הוסף לסימניות
תחסמי את המספר לרשימת דחייה
אלא אם כן מתקשרים כל פעם ממספר אחר ואז זה בעיהץץ

• הוסף לסימניות
אני בלילה שמה את הפלאפון על מצב טיסה
אין שיחות נכנסות והשעון מעורר עובד
בדר"כ לא מתקשרים אליי בלילה
זה מטעמי בריאות- במצב טיסה המכשיר לא פולט קרינה
מומלץ!

• הוסף לסימניות
אצלי מכשיר הסלולר נמצא בחדר עבודה בלילה,
במקרה אני ישן, וכשאני ישן אני מקווה לצבור כח לקראת היום של מחר,
איך ישנו לפני דור כשלא היה טלפון סלולרי?

במהלך כל השנים למישהו הייתה שיחה דחופה בלילה שלא יכלה לחכות לבוקר?

• הוסף לסימניות
זה כבר לא פעם ראשונה שזה קורה.
אמצע אמצע הלילה, כולם ישנים.
פתאום מתעורר הפלאפון בשאגות
מה קרה? מישהו התקשר, צחקק בטלפון וניתק
כבר אמרו לי פעם משפטים מצמררים נוסח "שוחטים עכשיו ..." כאלו שאי אפשר לחזור אחריהם לישון מחרדה ובעתה.
יש למישהו רעיון איך עושים לזה סוף?
וכמובן אחרי התעלול האלמוניים מנתקים את הפלאפון וחוץ מלצרוח על המזכירה האלקטרונית, אין לי הרבה מה לעשות.
פתרון, דחוף!!!
עכשיו מקודם ממש צלצל אחד כזה, אז אחרי שכבר התעוררתי החלטתי שהגיע הזמן לעשות סוף להטרדות האלו.
כמה רוע יש לאנשים מסוימים..:cry:

• הוסף לסימניות
אני רוצה להבין,
אף אחד לא נתקל בכזה דבר???
אני הראשונה???
לכל התוהים זה לא קורה כל לילה, וגם לא פעם בשבוע- או חודש. זה קורה פעם ב...ב... ב...
אבל הספיקה לי הפעם השלישית כדי לחשוב שצריך לעשות לזה סוף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה