התעלמות ממגישי מועמדות לעבודה

• הוסף לסימניות
באמת אני רוצה להבין:
הרבה פעמים יצא לי להגיש מומדות לעבודות שונות שמתפרסמות בדרושים.
ואין שום חזרה או יחס, למרות שהנתונים מתאימים לעבודה!
האם לכל מודעת דרושים צריך לשלוח קו"ח? אפילו שלא דורשים זאת?
מעסיקים-קצת מידות טובות לא יזיקו לכם...

• הוסף לסימניות
ככה זה לצערי.
וכן, גם אם לא כתוב במפורש- לשלוח קורות חיים זה תנאי בסיסי. לא דורשים את זה כי מניחים שזה מובן מאליו.
וגם אחרי ששולחים קו"ח- אין מה להעלב אם אין תגובה, כי הרבה מעסיקים חוזרים רק למי שהם רוצים להתקדם איתו.

• הוסף לסימניות
כולנו באותו סרה לצערינו,
אם כי אני תמיד משתדל לדון לכף זכות וחושב אם אני הייתי המעסיק אם הייתי נוהג אחרת ?!
ולצערי לא בטוח שהייתי נוהג אחרת,
זה לא מרוע!!!
ככה זה הדור הוירטואלי, ששולחים מיייל ובכלל לא מכירים את השולח ואין שום תחושות של אי נוחות או חוסר נעימות
ואדגיש אי באותה סירה.

• הוסף לסימניות
כיום קורות חיים זה תעודת זהות...
חייבים לשלוח(לכן צריך לבדוק שהקורות חיים מנוסכים טוב)

• הוסף לסימניות
כאחת שעוברת על קורות חיים שמתקבלים על מודעת דרושים.
שתדעו - שעל כל מודעת דרושים הכי פיצית ולא נראית מתקבלים כמויות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מיילים והודעות של קורות חיים.
גם ככה מעסיקים בתשלום!!!!!!! רק בשביל לעבור על כל הקורות חיים ולסמן את הרלוונטיים.
ואז עושים בירור טלפוני ראשוני לראות אם באמת יש מה לזמן לראיון,
ואז מזמנים לראיון,
ואז לפעמים צריך שוב פעם
וכו'
וכו'

פשוט לא מגיעים גם להגיב לכל אחד ששולח!!!
זה לא הגיוני.
תראו פעם אחת את המבול המטורף!!!! שמקבלים ותבינו שגם אם רוצים, זה לפעמים פשוט לא אפשרי.
באמת, אנחנו למדנו להוסיף: רק פניות מתאימות תענינה.
לא לכל עסק או מוסד יש עוד כסף גם לשלם על תגובות על כל הקורות חיים שנשלחים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה