לוגו התערבות במשחק אינטראקטיבי, אחת מההתנסויות הראשונות שלי בעיצוב לוגו...

• הוסף לסימניות
אחת מההתנסויות הראשונות שלי בעיצוב לוגו...
אשמח לשמוע את חוות דעתכם עליו:)
Noart.png

Noart (2).png

Noart (3).png

• הוסף לסימניות
השקעה גדולה. להמשיך להתנסות.
לוגו מורכב מאד, צריך לפשט.
צבע, פרופורציה, ריווח.

מציע לחפש השראה דומה ברמה גבוהה ולהתחקות אחריה.

• הוסף לסימניות
השקעה גדולה. להמשיך להתנסות.
לוגו מורכב מאד, צריך לפשט.
צבע, פרופורציה, ריווח.

מציע לחפש השראה דומה ברמה גבוהה ולהתחקות אחריה.
תודה רבה!
אשמח לעוד הערות....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מממ... משהו טוב נרקם פה:)
בגדול, כדאי שתתמקדי בלא יותר מ-3 צבעים.
בנוסף, כלל שכדאי לזכור- אחד מהחוקים לעיצוב לוגו טוב, הוא עיצוב לוגו שיהיה זכיר.
כמה שיותר פשוט, וכמה שפחות צורות ותוספות...

ו...היי, כמובן שנשמח שתשתפי בהתקדמות;)

• הוסף לסימניות
איזה כיף לקבל את התגובות כאן, תודה רבה רבה!
היה שווה לחכות להצטרף לקהילה המדהימה הזו...

אז שיניתי פונט לסלוגן... מתאים?
ניסיתי לסדר את הפרופורציה... הצלחתי?
הפלטת צבעים לא מתאימה? הרקע שהיה מתחת לא התאים?
הוא עיצוב לוגו שיהיה זכיר
יש לך הצעה עבורי איך אוכל לפשט יותר? כי אהבתי מאד את שלושת קוביות המשחק....
לוגו התערבות במשחק.png

• הוסף לסימניות
לוגו יפה ממש!! אהבתי
אולי כדי להדגיש שזה קוביות משחק אפשר לנסות לראות איך זה כשהן מוצמדות זו לזו.

• הוסף לסימניות
1. יש פה לוגו בתוך לוגו.
2. לגבי הפרופורציה - להקטין עוד את הריבועים. עוד הרבה, בלי לחשוש.
3. הסלוגן לא מובן והקשר רופף. מה זה התערבות במשחק אינטראקטיבי? גורם לי לחשוב יותר משלוש שניות וזה מעייף אותי. למה לא להיות ברור עם סלוגן שמדבר על מיומנויות חברתיות ותקשורת (בתרגום זריז ללוגו הפנימי הזה)
4. אם כבר לפשט - על רגל אחת - הייתי נשאר רק עם האות R ומוציא את הנקודה.
5. אבל על רגל אחת זה רגל אחת. היה טוב אם תחפשי ו/תעלי לוגואים מעולם תוכן דומה לטובת ההשראה
6. יש פוטנציאל גדול, בהצלחה

• הוסף לסימניות
וואו יותר יפה ויותר מובן ונראה לי יותר האפשרות הראשונה.
וקצת לצמצם את הלוגו לדעתי, כמו שאמר @Guy148 - להקטין את הריבועים. וגם לנסות לקרב קצת את הסלוגן.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
היא עובדת בשיטת IPI רציתי להכניס בקובייה האחרונה את האותיות IPI כמו בדוגמא המצורפת, אך היא התעקשה להכניס את הסמל של השיטה הזו.... אנסה לשכנע אותה....
קיימת סתירה משמעותית בין הלוגו הפרטני עם הפונט הסריפי לבין הקו המעוגל והצבעוניות של הלוגו הכללי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה