נכתב ע"י GRN;788798:כן, אני רוצה (אם זה לא חינם לבעלי רב-קו).
אין בעיה, יש לי עוד למי שרוצה.נכתב ע"י מחשבת;788983:כן אני רוצה 2 כרטיסים אהיה איתך בקשר ותודה רב מאד
תודה! אני מירושלים. את מגיעה לתערוכה? (וסליחה אם כתבת את זה למעלה ואני לא אוחזת).נכתב ע"י nchmeya;788882:בשמחה
מתי שאת רוצה אוריד לך בע"ה
על הכרטיס כתוב הכניסה לנשים לשואלת.
נכתב ע"י mbr10;789268:הכניסה חינם לבעלי כרטיס רב קו של אגד בלבד.
ויהיה מתחם מיוחד לעגלות.
נכתב ע"י GRN;789255:תודה! אני מירושלים. את מגיעה לתערוכה? (וסליחה אם כתבת את זה למעלה ואני לא אוחזת).
אני רוצהנכתב ע"י nchmeya;790008:יש לי עוד 6 כרטיסים חוץ ממה שהתחייבתי מי שרוצה שתיקח.
נכתב ע"י GRN;789363:רב קו של ירושלים נקרא של אגד?
בדקתי את שלי, גם עליו כתוב סיטיפס, אבל ככל הידוע לי כל הרב קו בירושלים הונפקו באמצעות סיטיפס. רב קו של אגד? כנראה לא עניין של ירושלמים.נכתב ע"י mbr10;790064:לא מוכרח. לי יש רב קו מחב' סיטיפס.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים