התפטרות לאחר לידה

• פותח הנושא R.B.
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני עוזבת עבודה לאחר חל"ד,
למה אני זכאית ממקום העבודה?
איך עובד קבלת הפיצויים?
איך ניתן לדעת כמה כסף אמור להיכנס לקרן הפנסיה והאם אכן הופקדו לי כל הכספים המגיעים לי ע"פ חוק?
יש אופציה לפידיון ימי חופשה ומחלה שנצברו? (נשארו 1.5 ימי חופשה, 55 ימי מחלה, 23 ימי הבראה)

• הוסף לסימניות
לא שילמו לך דמי הבראה?
אין פדיון לימי מחלה רק לימי חופשה

• הוסף לסימניות
במידה ואת עוזבת על מנת לטפל בילד את זכאית להשלמה על הפיצויים שקיימים בחבר הביטוח
תרימי טלפון לחברת הביטוח ותבקשי דוח הפקדות, תראי שהכל הועבר לקופה הנכונה על שמך.
מגיע לך פדיון ימי חופשה והבראה אם לא שולמה.

• הוסף לסימניות
אני עוזבת עבודה לאחר חל"ד,
למה אני זכאית ממקום העבודה?
איך עובד קבלת הפיצויים?
איך ניתן לדעת כמה כסף אמור להיכנס לקרן הפנסיה והאם אכן הופקדו לי כל הכספים המגיעים לי ע"פ חוק?
יש אופציה לפידיון ימי חופשה ומחלה שנצברו? (נשארו 1.5 ימי חופשה, 55 ימי מחלה, 23 ימי הבראה)
בדרך כלל המעסיק מפריש במשך תקופת העבודה כ6% ובסיום תקפות העבודה ובמדה וזכאים להשלמת פיצויים המעסיק משלים ל8.33%
דבר ראשון תבדקי כמה אחוז המעסיק הפריש כל חודש, אם הוא הפריש 8.33% אז אין פה שום השלמה לפיצויים אלא הכל אמור להימצא כבר בקופה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה