התייעצות התפטרות מהעבודה- שאלה קצת מסובכת

• הוסף לסימניות
אנא עזרתכם
מעוניינת להודיע היום למעסיק על התפטרותי ולהתחיל לספור את ימי ההודעה המוקדמת כפי שמחויבת בחוק (18.5 ימים)
אבל - בעוד כמה ימים אני אצא לחופשה של שבוע, על חשבוני (לא נותרו לי ימי חופשה) , כבר הודעתי על זה מזמן.
האם אני יכולה להודיע היום , ולהתחיל לחשב את הימים הנדרשים מהיום , למרות שבאמצע יהיה הפסקה של שבוע ?
תודה

• הוסף לסימניות
כן,
ובלבד שתעבדי לפחות 14 יום.

• הוסף לסימניות
אנא עזרתכם
מעוניינת להודיע היום למעסיק על התפטרותי ולהתחיל לספור את ימי ההודעה המוקדמת כפי שמחויבת בחוק (18.5 ימים)
אבל - בעוד כמה ימים אני אצא לחופשה של שבוע, על חשבוני (לא נותרו לי ימי חופשה) , כבר הודעתי על זה מזמן.
האם אני יכולה להודיע היום , ולהתחיל לחשב את הימים הנדרשים מהיום , למרות שבאמצע יהיה הפסקה של שבוע ?
תודה
אכן, ההודעה המוקדמת נועדה לאפשר למעסיק או לעובד להתארגן, החופשה לא אמורה להפריע לכך.

• הוסף לסימניות
אנא עזרתכם
תודה
תודה , החופשה של השבוע היא חלק מה18.5 יום ?
או שמתחילים לספור , מפסיקים ואז ממשיכים את היתרה

• הוסף לסימניות
חלק מהימים.
בטוח ? מותר לי לצאת בחלק מהימים לחופשה על חשבוני ?
ולהפך - אם אני מעדיפה שלא , אני יכולה לומר לו , שאמשיך את ספירת הימים לאחר החופשה ?
נשמע מוזר שאפשר להחליט מה שרוצים

• הוסף לסימניות
ולהפך - אם אני מעדיפה שלא , אני יכולה לומר לו , שאמשיך את ספירת הימים לאחר החופשה ?

יציאת העובד לחופשה במהלך תקופת ההודעה המוקדמת​

• אם תקופת ההודעה המוקדמת לא עולה על 14 ימים, לא ניתן לנצל בה ימי חופשה. 14 ימים מתוך תקופת ההודעה המוקדמת לא יחפפו את תקופת החופשה ויש להבטיח כי לפחות 14 ימים מתוך תקופת ההודעה המוקדמת לא ינוצלו לחופשה.

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת האם זה מדוייק למצבי - כי אין לי ימי חופשה , אני יוצאת על חשבוני

• הוסף לסימניות
יש מישהו עם תשובה ברורה?
הוא אדם קצת מסוכן , אני לא רוצה להגיע אליו לפני שאני ברורה בעצמי

• הוסף לסימניות
תקופת ההודעה המוקדמת נועדה כדי לתת למעסיק להתארגן,
ובמידת הצורך לתת חפיפה לעובד המחליף,

אם לא עבדת, גם אם זה על חשבונך, פספסנו את מטרת החוק,

אבל אין לו מה לעשות לך, מקסימום יפטר אותך...

• הוסף לסימניות
הוא יכול לומר לי להמשיך את ספירת הימים לאחר שאני חוזרת מהחופשה ?
נשמע מוזר שאין בזה חוק ברור

• הוסף לסימניות
החוק מאוד ברור
מותר לעשות זאת, בהנחה שלפחות 14 יום את עובדת
השאלה מה עושים במקרה שאין לך ימי חופשה מיותרים.
בכל מקרה אם אין לך ימי חופשה ואת יוצאת לחופש, זה בהסכמת 2 הצדדים.

• הוסף לסימניות
לכן רשמתי שהשאלה שלי קצת מסובכת
אין לי שום ימים , אני יוצאת לחופשה על חשבוני מסיבות משפחתיות
לא ראיתי ב"כל זכות" שום דבר ברור
ואין לי מצב שהוא לא מאשר לי - זה טיסה לחו"ל לחתונה , לכן החשש הגדול

• הוסף לסימניות
לפי החוק המעסיק יכול לסרב גם לחופשה של עובד על חשבון ימי החופשה הצבורים אם הוא זקוק לעבודתו בתקופת ההודעה המוקדמת. האם החופשה הזו כבר אושרה על ידו? אני מניחה ששוחחתם על זה.
בכל מקרה סביר להניח שאו שתצטרכי להאריך את תקופת ההודעה המוקדמת או שתבחרי לשלם פיצוי על ימים אלו (הרי לפי החוק לא ניתן להכריח אדם לעבוד, אבל כן ניתן לדרוש ממנו פיצוי על אי הודעה מוקדמת וכד')

• הוסף לסימניות
לכן רשמתי שהשאלה שלי קצת מסובכת
אין לי שום ימים , אני יוצאת לחופשה על חשבוני מסיבות משפחתיות
לא ראיתי ב"כל זכות" שום דבר ברור
ואין לי מצב שהוא לא מאשר לי - זה טיסה לחו"ל לחתונה , לכן החשש הגדול
אם הוא לא מאשר זה אומר שתצטרכו לעבוד 14 יום לאחר החופשה (במקום 11 יום) לא נראה לי שזה כ"כ קריטי.

• הוסף לסימניות
אם הוא לא מאשר זה אומר שתצטרכו לעבוד 14 יום לאחר החופשה (במקום 11 יום) לא נראה לי שזה כ"כ קריטי.
מה החישוב שלך ?

בעיקרון , אם אני מודיעה היום , מתחילה לספור מהיום , מפסיקה בשבוע של החופשה , וממשיכה לספור כשחוזרת עד שמגיעה ל18.5 , זה בסדר ?
אני הולכת לפי החוק ?

• הוסף לסימניות
לפי מה שכתבו כאן השבוע של החופש לא נספר לצורך 14 ימי עבודה שצריכים להיות, לכן מהיום בו אתם שולחים הודעה ועד סיום יחסי העבודה צריכים להיות 14 ימי עבודה בפועל (שלכאורה שישי שבת הם חלק מהם למרות שבפועל לא עובדים בהם).

• הוסף לסימניות
רוצה לוודא שהובן - אם אני מודיעה היום , מתחילה לספור מהיום , סופרת 6 ימים ,מפסיקה בשבוע של החופשה , וממשיכה לספור כשחוזרת עד שמגיעה ל18.5 , זה בסדר ?

• הוסף לסימניות
אני חוששת שלמרות שאני יודיע עכשיו , הוא יחייב אותי לספור 18.5 רק מהיום שחוזרת מחו"ל , מותר לו ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה