התפטרות ממקום עבודה

• הוסף לסימניות
שלום רב,

כיום אני גרה בשכירות ועובדת בעיר שבה אני גרה,
אני אמורה לעבור לדירה שלי שנמצאת בעיר אחרת ומצאתי שם עבודה חדשה.

עכשיו אני עוזבת את עבודתי,
האם אני זכאית לקבל פיצויים?
1. יש לי תינוק בן חצי שנה
2. אני אעבוד פחות שעות
3. כיום המרחק ממקום מגורי (אפילו בשכירות) הוא של 40 דק' פחות או יותר ובעבודה החדשה בערך 5-10 דקות.

אשמח לתשובות מידיעה,
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אם התינוק שלך בן חצי שנה בין כה וכה מגיע לך פיצוים כי את עובדת למקום יותר קרוב ופחות שעות זה לטובת הילד

• הוסף לסימניות
עד תשעה חודשים מהלידה ניתן להתפטר ולקבל פיצויי פיטורין לצורך טיפול בילד
אם תעבדי פחות שעות זה אכן נכלל במסגרת של לצורך טיפול בילד...ולכן את זכאית לפיצויי פיטורין
במכתב התפטרות תציני שאת עוזבת לצורך טיפול בילדך
את העניין של המעבר דירה תשאירי בצד כי מצד זה לא מגיעה לך פיצויים

• הוסף לסימניות
אם התינוק שלך בן חצי שנה בין כה וכה מגיע לך פיצוים כי את עובדת למקום יותר קרוב ופחות שעות זה לטובת הילד

אתמול ביצעתי דו"ח כזה. שעבר לעורך דין. סתם שהציבור ידע:
זה לא כזה פשוט!!!!
ככל שעובר יותר זמן מהלידה, ק"ו אם מדובר בהתפטרות אחרי חזרה לעבודה, בית משפט מתייחס בחשדנות גדולה מאוד לסיבת ההתפטרות. אז לקחת בחשבון.

רק מיידעת.

• הוסף לסימניות
אתמול ביצעתי דו"ח כזה. שעבר לעורך דין. סתם שהציבור ידע:
זה לא כזה פשוט!!!!
ככל שעובר יותר זמן מהלידה, ק"ו אם מדובר בהתפטרות אחרי חזרה לעבודה, בית משפט מתייחס בחשדנות גדולה מאוד לסיבת ההתפטרות. אז לקחת בחשבון.

רק מיידעת.
אם יש לה הוכחה ברורה שהיא תעבוד פחות שעות זה ממש פשוט כי זה בסגרת של לצורך טיפול בילד

• הוסף לסימניות
תודה רבה על התשובות המפורטות!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה