התפכחות

• הוסף לסימניות
יקוואל.png

היום הבנתי למה לא מציירים בגודל קטן

• הוסף לסימניות
יפיפה כתמיד
אין מספר? רמז? משהו?

• הוסף לסימניות
כנראה יקוואל כשהוא עוצר באיזה פונדק אחרי שברח מהארמון,
ופתאום המציאות מכה בפניו, והוא מבין שזה לא בדיוק מה שהוא דמיין כל חייו...
אם יהיה לי כוח וזמן אחפש בהמשך את הציטוט

• הוסף לסימניות
גם לי זה הזכיר את הסיטואציה הנ"ל
למרות שבציור הוא לא ממש בוהה לתוך כוס המשקה שלו...

93

'תפריט ארוחת הבוקר באכסניה לא היה מרשים....במקום לחוש את עצמו חופשי כציפור, חש את עצמו כגוזל נטוש.
ומלבד זאת, בשביל מה התאמץ, ונאבק, ורקם תכנית ועמד בעקשנות שכזו ביעדים שהציב לעצמו? כדי לשבת על יד שולחן עלוב ולבהות אל תוך כוס המשקה שלו?....'

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
קצת פחות. האף....

• הוסף לסימניות
כמה שאני מעריך אותך @אבימי , עכשיו אני מעריך יותר. בד"כ כשאני רואה ציור שעשוי טוב, אני כ"כ שבוי, שאני לא מצליח לעמוד על הדברים שעדיין דורשים תיקון... וזה בדיוק מה שקורה עם היצירות של @הגיבן . באמת אוהב את המבט המפוכח הזה חח

• הוסף לסימניות
טוב מאוד!
אבל פחות מהקודמים...משהו בפנים לא כ"כ מסתדר.
העיניים כאילו צד שמאל שלו (ימין של הצופה) מעוכות קצת.

• הוסף לסימניות
וואו!!!
יפה שאתה מקשר לנו את זה לאנשים שאנחנו מכירים..

• הוסף לסימניות
הי! אולי גם "הגיבן" קשור לגד בליאטר ...?

• הוסף לסימניות
לא רואה... :(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה