התפרסמה ב XPLACE משרה למאיירת לאלבום רבנים

• הוסף לסימניות
להלן הפרטים:
------------------------------
אני מעוניין להוציא אלבום תמונות של גדולי ישראל. אני מחפש מאיירת. עדיפות למי שהתעסק/ה בעבר בהוצאת אלבומי תמונות או משהו כזה. נא לתת הצעה לפי שעה, והערכה גסה כמה שעות פרוייקט כזה אמור לקחת. גודל האלבום הוא 30 עמודי תמונות.

הקישור:
https://www.xplace.com/ShowProject.xpl?pj=47769
------------------------------

אם יש מישהו מפה שרוצה לפנות ואין לו חשבון שם, אוכל אולי לפנות בשמו.

• הוסף לסימניות
תמנתי,
איזה פרגון ודאגה לזולת!
ירבו כמוך בישראל!

• הוסף לסימניות
למה לא לעזור אם אפשרי?

• הוסף לסימניות
סליחה שאני מתפרצת לאשכול,
אבל מה דעתכם על האתר של xplace?
משתלם לעשות מנוי?

• הוסף לסימניות
זו שאלת המיליון דולר.
אני עשיתי מנוי שנתי וחוץ מלקוח אחד, השאר לא ממש בכיוון.
גם אם יש עבודות שמתאימות לי ואני להן, זה לא ציבור שמתחשק לי לעשות עבורו.
וגם התחרות שם גדולה מאד והמחירים ברצפה.

התמזל מזלי שזכיתי משם ללקוח מאד נחמד חרדי דווקא.

יש אפשרות להרשם לעבודות, ואם מגיע משהו שרוצים, אפשר לשלם חד פעמי

• הוסף לסימניות
לא הבנתי, הם רוצים מישו שיצייר להם את כל גדול"י????

• הוסף לסימניות
כנראה, לא יודעת בדיוק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה