התייעצות התפרצתי למשרדי סולן טלקום

• הוסף לסימניות
כן, זה נהדר.
אחרי שהיה לי איתם סיפור שהם גבו כמו שיכורים ושתו ממני כסף, עברתי לפאיפל ומאז שקט.
איכשהו הרבה יותר קל להם לשתות כסף מאשראי ישראלי (למרות שכאילו חברות האשראי מבטחות אותך בדיוק במקרים כאלו) מאשר מפאיפל.

בתיאוריה:)
איך משלמים בפייפאל? מה הפרוצדורה?

• הוסף לסימניות
במקרה כזה פשוט עושים הכחשת עיסקה בחברת האשראי, אתה מצהיר שנתת הרשאה רק לפיקדון ולא לגביה, ואז עוצרים מיד את החיוב והם ירדפו אחריך
בשעתו, כש'סולן טלקום' שתו ממני כסף, פניתי לחברת ישראכרט טלפונית (אוי כמה תמים שאני), והם לא הסכימו להחזיר שייקל, וטענו שעליי להידבר מול בית העסק. "אם יש לך הוראת קבע, אנחנו לא יודעים כמה בדיוק הסכום שבית העסק צריך לגבות ממך".

אמרתי להם שבית העסק לוקח כסף מהכרטיס בלי רשות מאות שקלים במצטבר, והם בשלהם. דבר איתם. אנחנו לא יכולים לזכות/לבטל/להחיזר. יופי של שירות לקוחות, אגב.
לבסוף שלחתי פקס הכחשת עסקה, והפעם זה טופל במהירות.
מסקנה:
אם אתם רוצים להכחיש עסקה, אל תתקשרו. תשלחו פקס, זה מגיע למחלקה אחרת. (אמיתי)

נ.ב. אח"כ ביטלתי את הכרטיס ההוא ועשיתי אחד חדש אצל MAX (ואחד כזה בחינם בלי דמי מנוי חודשיים, אגב, למה לשלם סתם), כי על ישראכרט אני פשוט לא סומך שהם יהיו שם בשבילי אם אצטרך אותם ח"ו.

• הוסף לסימניות
נ.ב. אח"כ ביטלתי את הכרטיס ההוא ועשיתי אחד חדש אצל MAX (ואחד כזה בחינם בלי דמי מנוי חודשיים, אגב, למה לשלם סתם), כי על ישראכרט אני פשוט לא סומך שהם יהיו שם בשבילי אם אצטרך אותם ח"ו.
גם מנסיוני, חברת מקס/לאומי קארד היא בעלת השירות הטוב ביותר כולל הכחשות עיסקה וכדו'.

• הוסף לסימניות
איך משלמים בפייפאל? מה הפרוצדורה?
נכנסים לאתר גולן טלקום, עדכון אמצעי תשלום, פאיפל, וזהו.
(לפני כן צריך לפתוח חשבון בפיפל, סיפור של דקה וחצי)

• הוסף לסימניות
נכנסים לאתר גולן טלקום, עדכון אמצעי תשלום, פאיפל, וזהו.
(לפני כן צריך לפתוח חשבון בפיפל, סיפור של דקה וחצי)
ולא הבנתי איך זה עוזר במקרים הנ"ל.

• הוסף לסימניות
ולא הבנתי איך זה עוזר במקרים הנ"ל.
גם אני לא מומחה או ידען. רק מספר שבמציאות, יותר קשה ל'סולן טלקום' לשתות כסף כמה שבא להם ומתי שבא להם מפאיפל. יותר מאשר ישראכרט.
למה? לא יודע. אולי כי ישראכרט היא חברה ישראלית, ופאיפל-לא.

• הוסף לסימניות
אגב, עכשיו אני נזכרת:
אחי רצה לעבור לגולן טלקום, הם החברה היחידה (חוץ מרמי לוי שלא ביררנו)
שלא מסכימים לקבל בהוראת קבע.

עברנו בפלאפון, פרטנר וסלקום. רק הוראות קבע.
עושים את זה בדקה דרך האתר או האפליקציה
עם מס' מוסד.
בגולן טלקום אפשר לבצע גביה בהוראת קבע.
ברמי לוי לא.

• הוסף לסימניות
בשעתו, כש'סולן טלקום' שתו ממני כסף, פניתי לחברת ישראכרט טלפונית (אוי כמה תמים שאני), והם לא הסכימו להחזיר שייקל, וטענו שעליי להידבר מול בית העסק. "אם יש לך הוראת קבע, אנחנו לא יודעים כמה בדיוק הסכום שבית העסק צריך לגבות ממך".

אמרתי להם שבית העסק לוקח כסף מהכרטיס בלי רשות מאות שקלים במצטבר, והם בשלהם. דבר איתם. אנחנו לא יכולים לזכות/לבטל/להחיזר. יופי של שירות לקוחות, אגב.
לבסוף שלחתי פקס הכחשת עסקה, והפעם זה טופל במהירות.
מסקנה:
אם אתם רוצים להכחיש עסקה, אל תתקשרו. תשלחו פקס, זה מגיע למחלקה אחרת. (אמיתי)

תגובתי נכתבה למי שכתב שבית מלון גבו לו ע''ח הפקדון מבלי לקבל רשות.

ואגב אתה צודק שהשירות הכחשת עיסקה בלאומי קארד - מקס טוב לאין ערוך מישראכרט, יש לי כרטיסים בשניהם ועיסקאות מכר מרחוק אני מעדיף את לאומי קארד

• הוסף לסימניות
השבוע עברתי על פירוט האשראי וגיליתי הוראת קבע חדשה מארגון צדקה שהוקם לפני כשנה בקול רעש ונסגר אחרי כמה חודשים,תרמתי להם בזמנו כמה שקלים והחודש פתחו לי הו''ק ,האבסורד שאין למי לפנות כי אין מענה בטלפונים שלהם התקשרתי לישראכרט והם הואילו לחסום את הארגון מכאן ולהבא.

• הוסף לסימניות
בזמנו גבו לי מאקספון חיוב לא מוצדק ביצעתי הכחשת עסקה באתר!! + סגירת האופציה לגבי מחשבוני ע"י חברה זו, הם כמובן מיד פנוי אלי ואמרתי להם שישמיעו לי הקלטה שביקשתי עסקה זו כמובן שרק המנהל שמע לבדו וידוע לו שאני חייב, ואימו בפניה לבית משפט וכו'
נכון ךהיום אחרי 3 שנים הם לא עשו כלום.

נ.ב. החיסרון של אופציה זו זה רק בחברה שאתה מוכן לעזוב במידי

• הוסף לסימניות
רק רוצה לעדכן שיש להם הסבר סביר לגביה.
הם שלחו לי במייל את הסכם ההתקשרות (החוזה, בעברית לא מכובסת) והפנו אותי לסעיף 93.
שם אכן נכתב שיש להם זכות לשתות 100 שקל ברגע שיש שיחות בחו"ל, וזאת כדי 'לבטח' את עצמם.

מצרף לפה.
חייב לציין שאינני מכיר עוד חברה אחרת שיודעת להגיב במייל בצורה נורמלית כמו סולן טלקום, וזה באמת יפה.
לכידה.JPG

ועדיין,
נורא בא לי לפעמים שהעירייה/ גילה זילבר/אחיבי מנדלבליט/משטרת ישראל/פרטנר/בנק עמלים תשלם לי מלא כסף שקל מתי שבא לי, ואני אשתמש בכסף הזה לשיפור פני העיר/ מניעת הדרת חרדים/ העמדה לדין של אלכס קושניר/ הקמת עמותה להעמדה לדין של שוטרים מכי-חרדים ו/או כל צורך ראוי אחר, וכאשר העירייה או אחד הגופים הנ"ל יבקשו את כספם בחזרה, ויציגו מסמכים, אשמח להחזיר להם את מה שישאר בקרן, אם יישאר:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה