נכתב ע"י מי;616743:קודם כל יש כאן שלושה.
לעניינו:
יהודי הוא בן של מלך - מי בן של מלך, היהודי או האתרוג? לא ממש הבנתי את ההקשר.
שוין דא צו באקומען - גם יהודים שאינם דוברי אידיש נוהגים ליטול אתרוג בסוכות... את רוצה להגביל את קהל היעד שלך לקהל החסידי בלבד? כשאת פונה לאנשים באידיש, את פשוט אומרת לליטאים ולספרדים: אתם לא מעניינים אותי, מבחינתי אתם לא קיימים, והם כמובן עונים על כך:אוקיי. לא רוצים - לא צריך.
זה קלי ואנווהו בלי פשרות - מכל השלושה הוא הכי נכון. אבל אולי אפשר להוריד טקסט מיותר: "בלי פשרות" וויז'ואל של אתרוג טוב - יעשו את העבודה טוב יותר.
בהצלחה!
נכתב ע"י מרחבים;616749:אתה מצי אלכתוב רק "זה קלי ואנוהו"
זה לא נדוש מדי?
נכתב ע"י מי;616751:לא הבנת אותי נכון. אני מציעה (ולא מציע) לכתוב רק "בלי פשרות".
זה קלי ואנווהו, לא רוצה להגדיר כנדוש מדי משום שזה פסוק, אבל בואי נאמר שהשתמשו בו כבר הרבה מדי.
נכתב ע"י מרחבים;616752:אבל אין לי רעיון לגרפיקה לבלי פשרות
נכתב ע"י מי;616754:אני לא חושבת שצריך יותר מאשר כותרת ברורה ותמונה של אתרוג טוב באמת. אבל באמת, באיכות צילום גבוהה ומקצועית.
נכתב ע"י מי;616759:ולקנות תמונה טובה הוא כן מוכן?
אם לא - תאלצי לחפש בגוגל, אבל ככל הזכור לי אין שם מי יודע מה.
חוץ מזה, תסבירי לו שאם רוצה שאנשים יקנו ממנו אתרוגים טובים, הוא צריך לשכנע שהם באמת טובים.
אני לא מכירה שכנוע טוב יותר ממה שרואים בעיניים.
נכתב ע"י מי;616743:קודם כל יש כאן שלושה.
שוין דא צו באקומען - גם יהודים שאינם דוברי אידיש נוהגים ליטול אתרוג בסוכות... את רוצה להגביל את קהל היעד שלך לקהל החסידי בלבד? כשאת פונה לאנשים באידיש, את פשוט אומרת לליטאים ולספרדים: אתם לא מעניינים אותי, מבחינתי אתם לא קיימים, והם כמובן עונים על כך:אוקיי. לא רוצים - לא צריך.
נכתב ע"י mina;616763:כויז'ניצאית אני חושבת דוקא להיפך:
ממילא אין לו כמעט קונים ספרדים / ליטאים, וכשהוא פונה באידיש לאנשי הקהילה הדבר נותן הרגשה של חמימות ו"היימיש".
נכתב ע"י mina;616763:כחסידית (ויז'ניצאית) אני חושבת דוקא להיפך:
ממילא אין לו כמעט קונים ספרדים / ליטאים, וכשהוא פונה באידיש לאנשי הקהילה הדבר נותן הרגשה של חמימות ו"היימיש".
נכתב ע"י יערי;616789:בקשר למשפט באידיש אם זה מוכר שרוב לקוחותיו הם דוברי אידיש, לא הבנתי מה הבעיה בזה.
אבל המשפט באידיש לא כל כך משכנע, שהאתרוגים כבר נמצאים עכשיו ? אם אכן כבר אפשר להשיג עכשיו אז זה לא מעלה של אותו מוכר דוקא, ויהודי שנוהג לקנות בין כסה לעשור לא ירוץ לקנות עכשיו.
אני חשבתי על רעיון של את רוג עם זכוכית מגדלת, וכותרת בסגנון של 'לחפש ולחפש...', שזה כמובן מדגיש שהאתרוגים הם נקיים, שזה באמת משכנע שיבואו אצלו.
נכון מאד מאד, רק הייתי משנה את הסדר:נכתב ע"י mig;616827:צרפתי תמונה של אתרוג מהודר... (יש לי עוד כמה אם תרצי)
מאד חשוב לפני הרעיון למקד את המסר:
מה את הולכת לומר, למי את אומרת את זה, ורק אחרי זה איך את אומרת את זה.
אם עונים טוב על המה, למי, הרבה יותר קל עם האיך=רעיון.
בהצלחה.
נכתב ע"י mig;616827:מאד חשוב לפני הרעיון למקד את המסר:
מה את הולכת לומר, למי את אומרת את זה, ורק אחרי זה איך את אומרת את זה.
אם עונים טוב על המה, למי, הרבה יותר קל עם האיך=רעיון.
בהצלחה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ilan p ו-בעיקר להודות2 //