דרוש מידע התפתחות הילד בבית שמש- באיזו קופ"ח הכי מתפקד?

• הוסף לסימניות
אני נמצאת בקופה בבית שמש שלא נותנת גרם של שירות בהתפתחות הילד וזה גורם לי לרצות לעבור קופה אבל כל קופה שאני חושבת עליה אני שומעת דיס המלצות על התפתחות הילד
השאלה מה זה אומר שאין קופה שהתפתחות הילד אצלה מתפקדת מבחינת זמינות תורים(כרגע מחכה מעל חצי שנה לפזיותרפיה ומעל שלושה חודשים לריפוי בעיסוק) ?

• הוסף לסימניות
אני נמצאת בקופה בבית שמש שלא נותנת גרם של שירות בהתפתחות הילד וזה גורם לי לרצות לעבור קופה אבל כל קופה שאני חושבת עליה אני שומעת דיס המלצות על התפתחות הילד
השאלה מה זה אומר שאין קופה שהתפתחות הילד אצלה מתפקדת מבחינת זמינות תורים(כרגע מחכה מעל חצי שנה לפזיותרפיה ומעל שלושה חודשים לריפוי בעיסוק) ?
הזוי
קיבלתי תור לאבחון לינואר 2026

• הוסף לסימניות
במכבי - חיכינו 3 שבועות לאבחון לפזיותרפיה, לתינוק. אח"כ זמינות ממש מלאה של תורים.

• הוסף לסימניות
גם מבוגר - קיבלנו תור לאבחון לעוד חודשיים, אח"כ היה ביטול (אחרי כמה שבועות) ואח"כ זמינות טובה מאד של תורים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה