דרוש מידע התפתחות הילד, האם זה מה שאני צריכה?

• הוסף לסימניות
הבן שלי בן 3 , ילד חמוד וחכם מאד!
אבל מרגיש לי שמומלץ שמישהו יבחן אותו - גם בתחום הדיבור- יש לו גמגום התפתחותי כבבר פעם שניה והפעם תקופה יחסית ארוכה,
לדיבור נלווה גם מאמץ מאד גדול מבחינת הילד,
בנוסף, לפי נסיוני האישי יש גם קשב וריכוז..
אולי הוא עדיין קטן ותגידו לי לחכות..
אבל יכול להיות שאבחון מוקדם או טיפולים בהתפתחות הילד יעשו לו טוב..
לאן אני פונה?
ואם אני במאוחדת במרכז, למה אני זכאית?

• הוסף לסימניות
הבן שלי בן 3 , ילד חמוד וחכם מאד!
אבל מרגיש לי שמומלץ שמישהו יבחן אותו - גם בתחום הדיבור- יש לו גמגום התפתחותי כבבר פעם שניה והפעם תקופה יחסית ארוכה,
לדיבור נלווה גם מאמץ מאד גדול מבחינת הילד,
בנוסף, לפי נסיוני האישי יש גם קשב וריכוז..
אולי הוא עדיין קטן ותגידו לי לחכות..
אבל יכול להיות שאבחון מוקדם או טיפולים בהתפתחות הילד יעשו לו טוב..
לאן אני פונה?
ואם אני במאוחדת במרכז, למה אני זכאית?
תקחי אותו לרופא ילדים שייתן לך הפניות למה שצריך.
זה דבר ראשון.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שכדאי להתחיל תהליך. זה גם ככה לוקח ככ הרבה זמן ואם כשיגיע התור תראי שהוא עשה קפיצה אז תבטלי...
תפני למרפאה שלך/ לה. הילד ותבקשי שאלונים. צריך גם בדיקות שמיעה וראיה. והפניה מרופא ילדים
תהליך ארוך...
הטיפולים שתקבלו בפועל הם לפי הקשיים שיעלו מהשאלונים ובאבחון מקצועי.
בהצלחה

נ.ב. מהנסיון שלי לפעמים כדאי לשקול במצב של עיכוב משמעותי הכנסה לגן קטן. תבדקי איך עובד אצלכם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה