דרוש מידע התצוגה החדשה של ג'ימייל

• פותח הנושא reish
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
השתנה לי היום פתאום התצוגה בגי'מייל.
בעיני זה נורא, ההודעות נראות הרבה יותר צרות.
איך אפשר לשנות בחזרה?
ממש תצוגה לא יפה, ועוד שינה לי את כל הרקע לתכלת...
משנים כאן:
ביאור 2022-08-02 191918.jpg

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול
למה פתאום כשאני פותחת הודעה חדשה כדי לשלוח מייל לא מופיע לי איש הקשר לפי האותיות שאני רושמת. אני צריכה להקליד את כל כתובת המייל מחדש או לחפש באנשי קשר.
מקווה שהובנתי...

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול
למה פתאום כשאני פותחת הודעה חדשה כדי לשלוח מייל לא מופיע לי איש הקשר לפי האותיות שאני רושמת. אני צריכה להקליד את כל כתובת המייל מחדש או לחפש באנשי קשר.
מקווה שהובנתי...
גם לי זה קורה,
אחרי רענון זה מסתדר...
לא ברור.

• הוסף לסימניות
השאלה שלי אם עוד קצת זמן לא ישתנה לנצח אצל כולם ועדיף כבר להתרגל עכשיו
נהנה עוד קצת מהתצוגה הרגילה,
אם יכפו עלינו משו אחר - נאלץ להתמודד
אבל כל עוד יש בחירה- נבחר במוכר.

• הוסף לסימניות
hangouts הולך להתבטל לגמרי
כנראה שבעקבותיו גם שאר השינויים יהיו ברירת מחדל

• הוסף לסימניות
חוצמזה, הצ'אט הרבה יותר נח מ- hangouts
במה הוא יותר נוח ??
לי ממש מרגיז שאין הבדל מה תגובה שאני כתבתי לתגובה שחבר כתב
גם אין הבדל בצבע רקע, וגם שזה באותו הצד של הכתיבה !

• הוסף לסימניות
בהתחלה גם הפריע לי מאוד, אח"כ התרגלתי
הכל ענין של הרגל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה