מאיזה מייל מגיע התשובה?גם אני עכשיו קבלתי תשובה שלילית
יש סיכוי אם לא רשמתי אותו בכלל למשפחתונים?תשאירי אותו עוד שנה במשפחתון
שם בטוח את בפנים כי זה ילד ממשיך
קיבלה,בטח שקיבלה,אלא אם כן אין לה תיבת מיילהתקשרתי עכשיו שוב למנהלת מעון והיא אמרה שהיא עוד לא קיבלה תשובות
שבוע שעבר אמרה שקיבלה והיא לא נותנת
מוזר.........................
באיזור הזה יש לדעתי עדיין מעונות פנוייםיש סיכוי למצוא עכשיו מקום בגנים פרטיים לשנה הבאה?
אני מחפשת באזור פרדס כץ ,קרית הרצוג
או בתוך בני ברק אזור הרב שך, הירדן, השומר וכו..
ידוע לך איזה מעונות?באיזור הזה יש לדעתי עדיין מעונות פנויים
אז מה, היא משקרת?קיבלה,בטח שקיבלה,אלא אם כן אין לה תיבת מייל![]()
מפני דרכי שלום...אז מה, היא משקרת?
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>מאיזה מייל מגיע התשובה?
אם לא קיבלתי מייל מה זה אומר?<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
בהודעה שקבלת יש קישור לערעור.איך מערערים?
אפשר לשלוח שאלה למייל הזה?<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
גם אני לא קיבלתי מיילאם לא קיבלתי מייל מה זה אומר?
תשאירי אותו עוד שנה במשפחתון
שם בטוח את בפנים כי זה ילד ממשיך
גם אני קיבלתי עכשיו תשובה במיילעכשיו קיבלתי מייל עם תוצאות הקבלה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: עברייה1 //