- הוסף לסימניות
שרון עידן: הפטור מוויזה לארצות הברית צפוי להיות מאושר ב-28 בספטמבר, אך רק לבעלי דרכון ביומטרי, מה שצפוי ליצור משבר דרכונים חדש.הדרכון שלי הוא מלפני 6 שנים והוא ביומטרי (וגם הקודם שנאבד...) דרכון תקף רק ל10 שנים
שרון עידן: הפטור מוויזה לארצות הברית צפוי להיות מאושר ב-28 בספטמבר, אך רק לבעלי דרכון ביומטרי, מה שצפוי ליצור משבר דרכונים חדש.הדרכון שלי הוא מלפני 6 שנים והוא ביומטרי (וגם הקודם שנאבד...) דרכון תקף רק ל10 שנים
איך יודעים אם הדרכון הוא ביומטרי?
האם לתינוק יש גם דרכון בימוטרי?
רוב הדרכונים כיום ביומטריים.באיזה שנה הייתה ההנפקה של הדרכון?
כל זמן שהויזה בתוקף לא צריך את ההסדר החדש אפילו אם תוציאו אותה היום היא מאפשרת כניסה 10 שנים קדימההאם לאחר כניסת הפטור מויזה לתוקף אפשר להשתמש בויזה או שצריך להירשם באתר ESTA?
תאריך ההתחלה עוד כמה חודשים, הצהרת כוונות אמור להיות ביום חמישי אלה אם מישהו ידבר כרגיל דברים שלא צריך..יש תאריך סופי ??
בעקרון בחודש נובמבר למנינים זה אמור לעבוד כברתאריך ההתחלה עוד כמה חודשים, הצהרת כוונות אמור להיות ביום חמישי אלה אם מישהו ידבר כרגיל דברים שלא צריך..
האמריקאים כועסים על הפרסום, אבל בד בבד בלשון עקיפה מאשרים אותו, לי בכל אופן יש ויזה כך שכרגע זה לא נותן לי כלום.ב"ה
אגב
כבר יצא הודעה רשמית של משרד החוץ
@שירותי ויזה לארה"ב,והאם יש לכם להמצליץ לי על מישהו שיתן לי תור?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים