- הוסף לסימניות
כן, הפטור מתחיל מסוף נובמברמה אתם אומרים אם יש לי טיסה ב- 20 לנומבמבר . אני צריכה לעשות ויזה רגילה??
והאם יש לכם להמצליץ לי על מישהו שיתן לי תור?
כן, הפטור מתחיל מסוף נובמברמה אתם אומרים אם יש לי טיסה ב- 20 לנומבמבר . אני צריכה לעשות ויזה רגילה??
והאם יש לכם להמצליץ לי על מישהו שיתן לי תור?
השערהאל תשאלו..................
הם דחו את בקשת הויזה.
הגשתי לבתי בת ה-18 ומיד קיבלתי דחיה.
שמעתי שאני לא היחידה את גילאי בני הוער הם לא מאשרים!!!!
אז למה הם נחמדים ונתנו ויזה בקלות????
כן . נכון המערכת אוטמטית דוחה את הגילאים האלו.הם כנראה מאוד חוששים שנוער ישתקע שם.
אל תשאלו..................
הם דחו את בקשת הויזה.
הגשתי לבתי בת ה-18 ומיד קיבלתי דחיה.
שמעתי שאני לא היחידה את גילאי בני הוער הם לא מאשרים!!!!
אז למה הם נחמדים ונתנו ויזה בקלות????
ואחרי זה אפשר להגיש בקשה רגילה או לתת למבין לעשות?מי שהוא מעל גיל 18 והדרכון הוא של 5 שנים מקבל סירוב
הפיתרון הוא לעשות דרכון ביומטרי חדש או ויזה
עשיתי דרך סוכן ויזה רגילה.מה עשית בסוף? זה מאוד דחוף לי לדעת
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //