כללי התקיות נהפכו לקיצורי דרך-מה עושים????

• הוסף לסימניות
כל התיקיות שיש לי בכונן החיצוני נהפכו לי לקיצור דרך.
איך מבטלים את זה???
(נניח אני רוצה לצרף קובץ לשליחה למייל, והוא ממוקם בתוך אחת התיקיות שם, זה לא נותן להגיע)
אם אני מוחקת את קיצור דרך אני לא רואה שאותה תיקיה קמה לתחיה.
מה עושים???

• הוסף לסימניות
יש לך וירוס

• הוסף לסימניות
אם אני אפעיל אנטי וירוס התיקיות תחזורנה?

• הוסף לסימניות
תסתכלי למטה בנושאים דומים הובאו שם כמה וכמה פתרונות

• הוסף לסימניות
אם זה מה שאני מכיר זה וירוס מציק במיוחד שלא מצאתי אנטי וירוס שמוחק אותו, אחד הסימנים שלו שהוא עושה קיצורי דרך רק בכונן חיצוני.

• הוסף לסימניות
ע"מ לראות את הקבצים:
הפעילי הצגת קבצים מוסתרים.

אם עדיין את לא רואה את הקבצים:
הפעילי הצגת קבצי מערכת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איתי-;1060259:
אם זה מה שאני מכיר זה וירוס מציק במיוחד שלא מצאתי אנטי וירוס שמוחק אותו, אחד הסימנים שלו שהוא עושה קיצורי דרך רק בכונן חיצוני.
הבעיה שניסיתי להתקין את האנטי וירוס היום
(רכשתי דרך רימון-של eset)
אבל האנטי וירוס לא מצליח לעבוד בגלל הוירוס-
מוזר לא?

מה אפשר לעשות?
איזה אנטי וירוס יכול למגר באמת וירוסים.
(ולגבי התיקיות, הסתכלתי באמת ברשימה כאן למטה של נושאים דומים וב"ה זה בא על מקומו שלום,
אבל עדיין, יש ויורס במחשב, איך מרפאים אותו לגמרי?)

• הוסף לסימניות
כדי למגר את הוירוס הזה, יש צורך להריץ את התוכנה מלברווייטס. חיפוש קצר בפורום יעלה תוצאות.

וכדי לתקן את הנזקים, יש צורך להשתמש בתוכנת ניהול כמו טוטל קומנדור וכדומה.

• הוסף לסימניות
הפעילי קובץ זה

• הוסף לסימניות
ניסיתי את הקובץ הזה אחרי סריקת וירוסים והקיצורי דרך נותרו על מקומן יש עוד משהו לעשות?

תודה

• הוסף לסימניות
אפשרויות תיקיה - תצוגה - תסירי את הוי מכל הקטגוריות של הסתר וסמני וי בהצג קבצים נסתרים
התקיות יחזרו למקום והקיצורי דרך ישארו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה