- הוסף לסימניות
אשמח לקבל מידע רק ממי שיש לו התקן ויש לו נסיון בענין.
תודה
תודה
אבל 07 מקרר לי מאוד חלש, דווקא המקפיא עובד טוב אבל המקרר פחות למרות שהעוצמה של המקרר עצמו על פול!אבל לא מומלץ לעבור את המספר 07
כשזה על ההתקן, העוצמה של המקרר בכלל לא משנהאבל 07 מקרר לי מאוד חלש, דווקא המקפיא עובד טוב אבל המקרר פחות למרות שהעוצמה של המקרר עצמו על פול!
אני יעשה לכם סדר בנושאאין עוצמה של קרור
יש מקרר עכשיו - או לא
העוצמה זה הטרמוסטט, והוא מנוטרל לגמרי!
ממליץ בכזה מצב לפנות לשירות שלהם 033083333אבל 07 מקרר לי מאוד חלש, דווקא המקפיא עובד טוב אבל המקרר פחות למרות שהעוצמה של המקרר עצמו על פול!
זה בדיוק מה שכתבתי - שאין עוצמת קירור (שהמדחס פועל ומקרר ברמה פחותה), אלא מדחס עובד או לא, ותדירות הפעולה קובעת את רמת הקורבמקררים החדשים של היום הם דיגיטלים ואין טרמוסטט זה היה פעם במקרריםהמכנים
היום במקררים הדיגטלים יש חיישן שאומר למקרר האם קר כעת או חם ולפי זה נדלק ונכבה המדחס
טעות, כמה שהמספר גבוה יותר המקרר יעבוד יותר, מצו"ב הוראות שלהם.01 הכי גבוה, 09 הכי נמוך
וזאת מסיבה פשוטה, כמו שהסבירו זה מקרר עובד או לא (לא עוצמה)
ולכן המספרים זה כל כמה דקות שהמקרר יעבוד
ולכן 01 שזה פחות זמן מ-09
זאת אומרת שהמקרר עובד בתדירות גבוהה יותר ולכן זה יותר קר
בחנות אמרו להיפךטעות, כמה שהמספר גבוה יותר המקרר יעבוד יותר, מצו"ב הוראות שלהם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים