"התקן USB לא זוהה" - מי יכול לעזור?

• פותח הנושא r_a
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מדפסת שעד לא מזמן עבדה ללא בעיות,
וכעת כשאני מחבר למחשב מופיעה ההודעה הבאה:
"התקן USB לא זוהה"

אשמח אם מאן דהוא נתקל בבעיה זו ויודע פתרונה.
תודה.

קבצים מצורפים

• לא זוהה.JPG
    KB 41.9 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
אצלי זה קרה עם העכבר.
וגיליתי שהמגעים בחלק שמתחבר למחשב לא טובים וכשאני מזיזה מעט את החוט באזור זה, העכבר "חוזר בתשובה"... שוה לנסות!

• הוסף לסימניות
גם לי קורה כזה דבר אחת לשבוע ואז אני מוציאה את הדיסק נשלף ואחר כמה דקות מכניסה שוב.
שלא תצטרכי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י באג;673459:
יש לי כמה כבלים, והבעיה קיימת אצל כולם.
"איצה מאייר" הציע לי לנסות איזה פעולה מסובכת, (קשה לי לחזור עליה...)
אך גם לא עזר.
למישהו יש פתרון אחר?

• הוסף לסימניות
אם החלפתם כבל ולא עזר
תאפסו את הדרייברים של התקני ה USB
תעברו על הגדרות המדפסת

• הוסף לסימניות
הרץ את הקובץ המצורף מיד לאחר מכן גש למנהל ההתקנים שנפתח לפניך

בשורת התפריט גש לתצוגה בחר בהצג התקנים מוסתרים

כעת יופיעו לך תחת התקני הUSB התקנים בהירים עליך להסיר אותם מהמערכת

הצגת התקנים מותרים יכולה להתבצע רק לאחר הרצת הסקריפט ברגע שסגרת את החלון מצב ההסתרה חוזר לקדמותו

קבצים מצורפים

• Show hidden devices.rar
    KB 91.3 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
עשיתי בדיוק כמו שכתבת,
היו הרבה התקני USB מוסתרים ומחקתי
אך הבעיה נשארה

קבצים מצורפים

• cccc.JPG
    KB 19.9 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י r_a;673726:
עשיתי בדיוק כמו שכתבת,
היו הרבה התקני USB מוסתרים ומחקתי
אך הבעיה נשארה

מחקת גם את ההתקן הבעיתי

בצע הפעלה חדש למחשב

• הוסף לסימניות
הפעלתי מחדש,
וכלום, אפס גורנישט נאדה,
אותו דבר.
:(:confused::(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה