כללי התקנה חוזרת של אילוסטרטור

• הוסף לסימניות
זו הפעם הראשונה שאני כותבת נושא חדש בפורום של פרוג, עד עכשיו צפיתי בו ונהנתי מאד מהרמה ומהפרגון של הכותבים..
לאחרונה ניסיתי להוריד מהאתר של אדובי 'פוטושופ' CS3 (יש לי CS2) ההתקנה לא הצליחה, אך כנראה פגעה בתוכנת אילוסטרטור CS3 - כשאני פותחת נכתב לי 'פג רשיון התוקף', האם יש אפשרות לקבל את התקנת התוכנה (אילוס')SETUP
בתודה מראש

• הוסף לסימניות
לא ההתקנה פגעה אלא אדובי הורידו את הרישיונות האלו
מה שהבנתי בקיצור אדובי נתנו יותר מדאי רשיונות בהתחלה לגירסת הבטא וגרסות נסיוניות. הרשיונות האלו הסתובבו יותר מדאי בשוק ואנשים השתמשו בהם חינם אז אדובי ביטלה את הרשיונות האלו לכן "הרשיון פג".

למסקנה: כל אחד ודרכו הוא לתפעל את התוכה מחדש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moshiko00;244880:
למסקנה: כל אחד ודרכו הוא לתפעל את התוכה מחדש

אני חושב שאסור להיות כ"כ ישירים בנושאים רגישים כאלו.
ולכן אכתוב זאת בצורה עקיפה יותר, אז ככה:
אם את יודעת את התאריך הלועזי, גם בלי עזרת המחשב- ניתן לשקול את הזזת התאריך במנהרת הזמן לשנת 2008 סתם כך בשביל הכיף... בהצלחה.

נ.ב. אה, כמעט שכחתי, לגבי האילוס' נסי להפעילו אח"כ שוב פעם. אולי המפה האסטרולוגית של שנת 2008 תיטיב אתך.:)

• הוסף לסימניות
דן, אין מילים על העזרה, התוכנה נפתחה!!!!!1111

• הוסף לסימניות
בלי לפרט הרבה.
זה יכול מאוד להועיל, והמבין יבין. (צריך לבחור בכרטסיה השניה MPS.dll)

קבצים מצורפים

• CRACK_LOCK.rar
    KB 420 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
אולי כן אפשר טיפה לפרט?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה