התקנה מקובץ iso

• הוסף לסימניות
העבירו לי באונקי התקנה של תוכנה, זה מגיע בקובץ בסיומת iso
האם צריך להמיר את זה למשהו אחר לפני ההתקנה?
גודל הקובץ 7 גיגה
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אתה יכול להתקין daemon
ואז להפעיל את הקובץ באמצעות התוכנה הוא ייצור לך כונן כאילו יש לך דיסק במחשב

או לחלופין לחלץ את הקבצים עם 7-zip

• הוסף לסימניות
הכי קל זיפ והוא נותן לך קובץ סטאפ מחולץ במקום הדיימון ...שיצור לך כנן ושם תראה סתאפ

לא היה לי כח לאנגלית אז סליחה על הלשון העברית המעצבנת

• הוסף לסימניות
נסתי להתקין עם הזיפ, אבל כנראה המעבד שלי מידי ישן כי הקפיץ לי:
חבילת התקנה זו אינה תומכת במעבד מסוג זה

אנסה בלית ברירה עם הדיימון בתקוה...
CIw3j8wiCeGiwn6QyB6+AdpNlDs7XK0Xw5C503Yuu+9B1D7rubRD2mKXLXtNYmKWeqXnMNa6q3mszg7mFaWF5WpjFbFX1ug3UImZLS2CPaWozi4WNtubYfnPaUzWjVgQEQTRlgP8DGABaNOhidNUAAAAASUVORK5CYII=

• הוסף לסימניות
תנסה גם winrar. עובד כמו הזיפ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י uman_travel;1749355:
נסתי להתקין עם הזיפ, אבל כנראה המעבד שלי מידי ישן כי הקפיץ לי:
חבילת התקנה זו אינה תומכת במעבד מסוג זה

אנסה בלית ברירה עם הדיימון בתקוה...
CIw3j8wiCeGiwn6QyB6+AdpNlDs7XK0Xw5C503Yuu+9B1D7rubRD2mKXLXtNYmKWeqXnMNa6q3mszg7mFaWF5WpjFbFX1ug3UImZLS2CPaWozi4WNtubYfnPaUzWjVgQEQTRlgP8DGABaNOhidNUAAAAASUVORK5CYII=

זה לא קשור למעבד החלש שלך , פשוט החבילת הזיפ להתקנה שצורפה כאן לא מתאימה למערכת שלך זה מתחלק לפי כמה סיביות ואיזה מעבד תוכל לראות http://www.7-zip.org/download.html

ל32 סיביות http://www.7-zip.org/a/7z1506.exe
ל64 סיביות http://www.7-zip.org/a/7z1506-x64.exe

מומלץ להפעיל התוכנה כמנהל לשם קבלת שיוך הקבצים אליה אם לא כמנהל לא עובד
בהצלחה .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה