התקנה נקייה של ווינדוס

• הוסף לסימניות
אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין ווינדוס 10, איזה גירסה מומלצת?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
שאלה שלא קשורה לאשכול.הדרן העלו היום לחנות שלהם אפליקצייה שמגובה נתנונים.האם זה מועיל בתור גיבוי כשהדרן אומרים לי לגבות?כי הם רוצים לשלוח לי עדכון שאולי ימחק הכל.ואפליקציות כנראה זה לא ימחק

• הוסף לסימניות
שאלה שלא קשורה לאשכול.הדרן העלו היום לחנות שלהם אפליקצייה שמגובה נתנונים.האם זה מועיל בתור גיבוי כשהדרן אומרים לי לגבות?כי הם רוצים לשלוח לי עדכון שאולי ימחק הכל.ואפליקציות כנראה זה לא ימחק
האם בהדרן א"א לפתוח נושא חדש בפרוג???????

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה לכולם.

• הוסף לסימניות
נראה לי שעדיף שימתין מכיון שלע"ע ישנם תלונות על הגירסה הזאת (איטיות המחשב ועוד).
אני משתמש עם זה מהיום שזה יצא ולא קרתה לי שום תקלה, לכן המלצתי.

• הוסף לסימניות
אם זה מגבה גם את נתוני האפליקציות כמו במכשירים עם רוט אז זה שווה, אבל בגלל שהדרן חוסמים גישה לתיקיית המערכת לא מסתבר שזה יגבה את נתוני האפליקציות.
אם זה אפליקצייה שפותחה על ידם זה כבר משהו אחר.

• הוסף לסימניות
אני משתמש עם זה מהיום שזה יצא ולא קרתה לי שום תקלה, לכן המלצתי.
בעיקרון אתה צודק, אני לפעמים גם מתקין את הגירסה האחרונה, אך מכיון שנתקלתי כן בכמה מחשבים שנהיו איטיים בגלל זה, אני לא ממליץ לכתחילה, לכה"פ לעת-עתה להתקין את הגירסה האחרונה.

• הוסף לסימניות
כל הגרעין של מערכת ההפעלה בנוי חזק יותר מהיר יותר עדכונים ללא בעיות

• הוסף לסימניות
כל הגרעין של מערכת ההפעלה בנוי חזק יותר מהיר יותר עדכונים ללא בעיות
שטויות במיץ גזר

הגרעין של HOME ו PRO זהה לחלוטין , ההבדלים הם רק הבדלי תכונות מסויימים שבדכ לא שימושיים ל 99 אחוז מהמשתמשים הביתיים , עיין בטבלה המצב.

upload_2019-7-13_21-25-50.png

• הוסף לסימניות
אני אעבור על כמה דוגמאות , כדי שיהיה ברור איזה סוג של תכונות יש ל PRO שאין ל HOME

HYPER-V - זה סוג של מכונה וירטואלית , לא שימושי לרוב האנשים שבכלל לא יודעים מה זה ולמה זה טוב , וגם אם כן משתמשים , אז מעדיפים פתרונות יותר נוחים כמו VIRUAL BOX או VMWARE.

מגבלת זיכרון RAM ב HOME היא 128GB, מי מכיר משהוא שזה הפריע לו ?

הצנת BITLOCKER , גכ לא רלוונטית לרוב המשתמשים הביתיים וגם אלו שכן בדכ יעדיפו פתרונות אחרים כמו VeraCrypt שלא מבוססים על חומרת TPM שלא זמינה לכל המשתמשים וגם קרוב לודאי שאין לה מפתחות MASTER ל NSA...

וכמובן ההבדל הכי עקרוני בין HOME ל PRO שזה חיבור לרשת DOMAIN , אבל זה כמובן מעצם הגדרתו לא הבדל שרלוונטי למשתמש ביתי.

בקיצור , אין שום , ואני חוזר שום !!!!! הבדל בנושא יציבות , מהירות , אבטחה , עדכונים או אמינות בין גרסאות HOME ל PRO אלא רק ההבדלים המובאים בטבלה למעלה.

התכונות הנל שלא זמינות בגירסת HOME נודעו פשוט ליצור בידול מחירים בין 2 המוצרים כדי לגבות פרמיה במחיר מלקוחות עסקיים שמסכימים לשלם יותר.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אולי תואיל בטובך להסביר מדו הפרו יכול לתמוך ב2 ט"ב ראם והHOME לא
והשאלה היא רק נקודתית ויד עוד הרבה הבדלים
הסיבר לכך נעוצה בעצם הגרעין של מערכת ההפעלה

• תודה
Reactions: aeb
  • הוסף לסימניות
תקרא שוב את 2 השורות האחרונות בהודעה שלי , אם לא תבין אני אסביר לאט לאט.

• הוסף לסימניות
מבחינת הידיעה הבסיסית על מערכת ההפעלה אתה צודק
אך בכל דבר טמון עומק והמערכת פרו חזקה יותר אך אמרתי את שלי ולא באתי לריב או לשנן לאת לשוני

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה